Drømmebok

"Never stop dreaming."


Hva er det beste du vet med å drømme? Har du noen gang skrevet ned eller samlet opp drømmene dine?

(02.07.2014) Hei dere! Jeg vet jeg har sagt at jeg bare kommer til å blogge vanlig litt innimellom. Ja, idag var altså en sånn dag der jeg følte for å gjøre det. Blir nok litt ekstra "vanlig-blogging" i sommerferien; har så mye mer tid, inspirasjon og motivasjon. Får vel kanskje starte med hva jeg har gjort idag da... (Skal prøve å gjøre det litt interessant.)

I skrivende stund sitter jeg i toppen av køyesenga på hytta til kusinen min. Dette er da min soveplass mens vi er her - uansett hvor sterkt ønske jeg har om å ligge nede, haha. For to-tre dager siden kom de voksne hjem fra butikken med to utrolig fine notatbøker. Det er en tanke jeg lenge har hatt i bakhodet, men aldri gjort noe med: nemlig å skrive ned drømmene mine. Er det en (av ganske mange ting egentlig), jeg liker veldig godt, så er det å drømme. Alt er lov når man drømmer. Ingen regler, ingen ting man gjøre. Det er ens egen lille boble, og man er fri fra alle andre. Det finnes ingen grenser - alt er mulig. Ganske fantastisk.

Jeg har ofte ønsket at hodeputa kunne samle opp drømmene. På den måten kunne det bli til en slags film man kunne se i ettertid. Ettersom det dessverre ikke finnes (i hvertfall ikke som jeg vet ?), har jeg nå en egen Drømmebok der jeg hver morgen skriver ned alle drømmene mine. Det blir kanskje litt slitsomt i lengden, men jeg er sikker på at jeg kommer til å være veldig glad for at jeg gjorde det. Tenk å være gammel og sliten, og kunne se tilbake og lese alle drømmene sine om igjen. Gleder meg til å fylle ut sidene 

sluttet

Hei!

Tror de fleste har skjønt det, men til dere andre: jeg blogger ikke lenger. Jeg kommer ikke til å slette bloggen, nettopp fordi jeg nesten føler at det er "en del" av meg. Jeg har mange minner knyttet her som jeg ikke er klar til å gi slipp på ennå. Jeg vet ikke om jeg kommer tilbake... Kanksje, kanskje ikke.

Men uansett; ha en god vinter, vår, sommer og høst! <3

instagram

Hei hei.

Jeg kan ikke akkurat si at bloggingen min går oppover. Men du kan followe meg på Instagram: Jenjeger

Hva heter du på Intsagram?

blogging fra mobilen

Hei!

Nå sitter jeg å skriver på mobilen min. Jeg har nemlig lastet ned en app som gjør at jeg kan blogge (mye enklere enn før, og ikke den samme "mobilbloggingen") fra mobilen.

Det er ikke så mye som har skjedd i dag, men vi fikk til tilbake spansk-prøven på skolen og jeg fikk en 6'er!! Wiii! Ble superglad! :D

Jeg må også si at jeg ikke kan blogge like mye som før (okei - det har inne vært så mye blogging uansett heller men). Jeg har lyst til å bruke fritiden min på andre ting, og vi har en del lekser på skolen ;)

Valgte bare noen random bilder fra kameraalbumet ;D

linkinger

Heisann!

Jeg sitter igjen med fem bloggadresser etter linkerunden den 3. september. Siden det ikke ble flere, linker jeg til alle. Hvis du vil bli linket til neste gang, så legg igjen bloggadressen din i dette innlegget :-) Jeg har ingen anelse om når "neste gang" blir, men dere får følge med.


http://permanentmarker.blogg.no/


http://gmbj.blogg.no/


http://hjerterogeventyr.blogg.no/


http://hildep.blogg.no/


http://marieskalstad.blogg.no/

Hva er bloggadressen din?

Klem, Jenny!

linke din blogg

God morgen!

Jeg tenkte å ha en linkerunde. Hvis du vil bli linket til, så skriv ned bloggadressen din i kommentarfeltet. Muligheten for å melde på sin blogg, avsluttes til helgen. Intil da er det bare å skrive ned bloggadresser. Hvis det blir mange påmeldte, trekker jeg om hvem som blir linket (det blir rundt fem blogger, men det avhenger også av hvor mange som melder seg).


Bilder fra leirskolen. :-)


Hva er bloggadressen din?

Klem, Jenny!

midlertidig design?

Hei!

Jeg har tenkt litt på det og funnet ut at jeg bare har dette designet midlertidig. Det er veldig fint, men hvis du ser på profilbildet, så blir det veldig uklart: ikke fint. Så da gjelder det bare å finne et nytt fint design. Hvis du har noen tips - enten du selv lager gratis design eller hvis du vet om noen som gjør, så skriv fra deg i kommentarfeltet! Ha en fortsatt god sommer, folkens!ny header

God morgen!

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har fått ny header.  Bildet er fra photoshooten jeg og Kathlin hadde for noen dager siden. Jeg har laget header av et av de andre bildene vi tok også, men jeg greier ikke helt å bestemme meg. Foreløpig bruker jeg header nr. 1.


1.

2.

Hvilken header burde jeg bruke - og hvorfor?

// Jenny

Nytt design!

Heisann!

Nå har jeg endelig fikset meg et nytt design! Jeg er såå fornøyd! Det virker veldig friskt og lyst, noe jeg liker. Enda et pluss med at jeg har skaffet meg et nytt design, er at jeg føler at blogglysten stiger med en gang. Så nå blir det god blogging fremover, yay!


Det nye designet er et gratisdesign som idawisth har laget.

Hva syntes du om det nye designet? Hvilket liker du best: det gamle eller det nye?

> Jenny

Miramis på facebook!

Hei hei!

Nå har jeg fikset en side til bloggen på facebook. Du kommer til siden ved å trykke HER. Hvis du trykker på "Liker", vil du få beskjed om diverse aktiviteter på bloggen som nye innlegg, konkurranser osv. Jeg har også ordnet en link til facebooksiden i sidebaren. På den måten blir det enklere å komme seg dit.Har du trykket "Liker"? Har du en facebookside til din blogg?

> Jenny

hjelp meg - design

Hei!

På bloggen nå har jeg et design som er laget av Idawisth. Jeg vil gjerne ha overskriften til innleggene mine midtstilt (som de ikke er nå), så derfor vurderer jeg å finne et nytt gratis design. Jeg veier om jeg skal bruke dette designet som Carolinemaria har laget. Det blir selvsagt andre bilder enn i linkene, men fargene og tekstypene vil være de samme. Beklager dårlig kvalitet på bildet under, men det er det samme designet jeg har på bloggen nå.

Hvilket syntes du er finest - hvilket brude jeg bruke?

> Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits