13.02.2013

Heihallo!

I dag har vært en utrolig styrete dag. Ettersom jeg skal være i stallen hele dagen i morgen - pluss at vi har vinteraktivitetsdag på skolen, får jeg ikke gjort så mange lekser da. Så i dag har jeg måttet gjort alt jeg ellers kunne gjort i morgen. Blant annet matte-, samfunnsfag- og K&H-lekser. I tillegg må vi levere inn en naturfagsrapport og skriveboka på fredag. Dere skjønner kanskje at det har vært litt masete?

Men over til en annen ting: for noen uker siden, lagde jeg, Malin og Ramiza en må gjøre-video. Skal redigere den så fort jeg får tid, så dere får bare glede dere til den kommer! :)

Og, ja, jeg vet at det er eeevigheter siden jeg har blogget sist. Hvis jeg skal være nøyaktig, så var sist gang 16. januar faktisk. Jeg vil bare si at det kommer sikkert til å gå litt opp og ned. Jeg blogger hvis jeg har tid og lyst, for jeg er ikke så stor fan av mobilblogging ettersom jeg liker godt å skrive på PC-tastatur hvis jeg skal skrive mye og fordi jeg liker store bilder. Men jeg skal prøve å oppdatere dere så mye jeg kan.

 
// bildet ble tatt når vi overnattet hos Malin


GLEDER DU DEG TIL MÅ GJØRE-VIDEOEN?

Jeg burde forresten skaffe meg nytt design snart også, så NOEN SOM VET OM NOEN BRA, GRATIS?

må gjøre video - forslag!

Hei!

Denne uka har vi endeliiig startet å slutte tidligere på skolen, wææ! Det er så deilig å vite at du har i hvertfall en eller flere timer i uka hvor du slutter tidligere. Det er som om du får en hel time til å gjøre det du vil, hvis dere skjønner? Men i hvertfall så har jeg, Ramiza og Malin (link) tenkt til å lage må gjøre-video i helgen, så dere må komme med forslag i dette innlegget! Det er ikke sikkert vi gjør alt, men uansett. Bare husk at det er vinter, så det begrenser liksom litt hva man kan gjøre da.


// bilde fra weheartit.com eller google, husker ikke

HAR DU NOEN FORSLAG TIL VIDEOEN? HVA SKAL DU GJØRE I HELGEN?

bedre tid

Hei!

Okei, nå er det veeeldig lenge siden jeg har blogget. Jeg ser det, og jeg skal prøve å bli flinkere. Men jeg har en veldig travel hverdag, og neste uke starter vi for fult etter ferien med masse lekser og skole igjen. (Vi startet på torsdag, men to dager er ikke mange dager og gjøre lekser på.) Det er mye jeg har lyst til å bruke tiden min på, og det krever da at jeg greier å disponere tiden min riktig. Men om om en uke (i uke 3) får vi ny timeplan på skolen og da slutter vi kvart på 3 på mandager, kl 2 på tirsdag og fredag og 1 på onsdag og torsdag. Gleder meg sykt til da! Jeg regner med at jeg får mer tid til bloggingen også. Så følg med de neste ukene! :)

Resten av kvelden skal jeg bare ta helt med ro, og så må noen (eheh) fikse døgnrytmen min. Håper den er god igjen til mandag, da.


Fra juleferien min i USA. Kommer nok et innlegg om det seinere.

Når starter dere på skolen? Har dere gjort det allerede?

søndagskos

Hei hallo!

Nå er mamma og pappa med lillebroren min ute i skogen hvor de feirer bursdagen hans med klassekompisene. Jeg og lillesøsteren min ble lei, ettersom det ble nok så kaldt etter hvert (nesten ti minus grader!), så vi gikk hjem. Nå sitter vi med kaker, kakao og film - Narnia løven, heksa og klesskapet. Det blir koselig!

Jeg føler på meg at denne dagen går mest til kos. :)

HVA SKAL DU I DAG?

2. desember

Hei!

Skulle egentlig poste dette innlegget i går, men, hehe. I går var det første desember, wiii! Jeg får skikkelig julestemning med en gang jeg sier, hører eller leser ordet desember. Jeg har åpnet første og andre luke i julekalenderen også. En sjokolade - haha! Neida, men vanligvis pleier jeg og søsknene mine å ha gave-julekalender, men vi kan ikke det i år fordi vi bare er hjemme frem til 14. desember. Da reiser vi nemlig til USA. Wææ, gleder mæj!! :D Men i hvertfall så feiret vi "julaften" i går siden vi ikke er hjemme og kan feire den 24. Vi fikk besøk av tanter, onkler, mormor, bestefar og oldefar. Det var koselig! Vi feiret også bursdagen til lillebroren min i går. Han har egentlig bursdag i dag, men.

Jeg og lillesøsteren min hjalp mamma med å vaske, rydde og lage mat til gjestene kom. Og etter å ha skrelt 2-3kg poteter, stinket det av hendene mine, haha! :D
// blazer - Primark, singlet - New Yorker, shorts - selvklipt bukse fra H&M, strømpebukse - vetikke

HVA GJORDE DU I GÅR?

Oslo-tur

God morgen!

Da har jeg spist frokost, og nå må jeg bare skynde meg til bussholdeplassen. Der skal jeg møte Ramiza, Malin og Lisa, og vi skal inn til Oslo. Gleder meg masse, det blir kos! Jeg regner med å være hjemme i 17-tiden, så kommer day 2 av 20 days challenge da.

HVA SKAL DU I DAG?

06112012

Hola! (Còmo te llamas? - kødda...)

Jeg har gjort sykt mye lekser i dag. Deilig å bli ferdig nå, i hvertfall nesten. Til dere som lurer, så kommer innkjøpsvideoen fra London mest sannsynlig i morgen. Nå skal jeg bare ta kvelden etter å ha spist, dusja og lest litt. Jeg leser forresten en bok som heter "Den tause byen". Det er toeren i serien "Skyggejegerne", en superspennende bokserie! Anbefaler virkelig!Som dere kanskje skjønner på bloggingen, så er hverdagen min ganske travel. Hvis du har noen bloggtips, så gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg tar i mot alt som kan hjelpe meg! :-) Gjerne legg igjen en kommentar hvis jeg har gjort noe som du likte spessielt godt, da kan jeg gjøre det igjen! ♥

GLEDER DU DEG TIL INNKJØPSVIDEOEN?

HAR DU NOEN BLOGGTIPS? NOE DU ØNSKER MER AV?

arme riddere

Heisann!

I kveld lagde lillesøsteren og -broren min arme riddere. De tok et bilde som de sendte inn til NRKSuper, til en sånn bildekonkurranse. Arme riddere er skikkelig godt, men jeg skjønner ikke hvor navnet kommer fra? Arme riddere... Det hørtes ikke ut som et navn på en dessert i hvertfall, hahah. Et pluss for arme riddere, er at det ikke er en veldig usunn dessert (med mindre du bruker veeelidg mye sukker). De er tross alt laget av brød (grovbrød hvis du vil) som har ligget litt i rørte egg, litt salt og melk. Så steker du brødskivene etter at de har ligget litt i eggerøre-blandingen.

 

HAR DU SMAKT ARME RIDDERE?

ny mobil!!

God morgen!

I går når jeg skrudde på mobilen etter skolen, så funket den ikke. Det sto sånn "Inaktivt SIM-kort". Jeg prøvde å sende melding eller ringe, men det funket ikke. Jeg prøvde også å skru av og på mobilen, men det sto fortsatt det samme. Når jeg kom hjem spurte mamma om mobilen min funket - som om hun visste noe fra før? Og så sa jeg "ja". Da viste hun meg en liten, hvit pakke hvor det sto iPhone 4! :-D Hun sa: "Det er fordi denne er din!" Wiii, jeg er så glad! Jeg har ønsket meg det veldig lenge nå, og jeg begynte å bli litt lei av den gamle, ødelagte Sony og Ericsson mobilen, haha.

Hvordan mobil har du? Er du fornøyd med den, eller ønsker du deg en ny?

Klem, Jenny!

tina og bettina the movie + outfit

Hola!

Nå skal jeg snart stikke ned til senteret med Malin og Ramiza. Vi skal se Tina og Bettina the movie kl 18:15. Gleder meg! :-) Mange som har sett den? Var den bra?
Merker at vinter'n snart er her. Jeg har allerede tatt frem både boblejakke og ugs (de er ikke ekte). // jakke - Cubus, fake ugs - vetikke

Klem, Jenny!

hos Hanne

Hallo!

Forkjølelsen har gått videre i fasen: nå har jeg vondt i halsen og har begynt å hoste også. Men nå skal jeg slutte å mase om det. Jeg sitter hos Hanne. Foreløpig gjør vi spansklekser etter å ha spist og gjort litt andre lekser, haha - flinke! :-D Faktisk har vi planer om å se Tina og Betina the movie når den kommer, det blir gøy.

(Beklager dårlig kvalitet på bildene men vi orket ikke å gå ut å ta bilder akkurat nå)

Skal du se Tina og Betina the movie?

Klem, Jenny og Hanne!

host, host - jaah

Heisann!

Nå sitter jeg på rommet mitt etter å ha dusjet. Forresten så snufser jeg hvert tredje sekund eller noe sånt... Jeg har blitt skikkelig forkjølet, og det er så irriterende! Jeg har heldigvis ikke vondt i halsen, men jeg føler meg skikkelig tett i hodet (lol), hvis du skjønner? Det er egentlig veldig typisk meg; jeg blir alltid forskjølet om høsten og våren - det er det vel flere som kjenner seg igjen i?

Jeg var forresten og så Kon-TIki på kino i dag. Den var veldig bra! Det er bare 7 år som aldersgrense, men jeg syntes den burde være høyere. ;-)Har du vært syk denne sene sommeren/høsten?

Klem, Jenny!

tidlig morgen

Hei og god morgen!

Jeg sover aldri noe lenge når jeg natter hos noen eller noen natter hos meg, så nå våknet jeg for ca tre kvarter siden. Kommer nok ikke til å holde så lenge i kveld nå, haha. Jeg og Julia har spilt inn hele må gjøre-videoen. Holder på å redigere den nå. Gled dere! :-)Når våknet du i dag? Pleier du å sove lenge når du natter?

Klem, Jenny!

hos Julia

Hei hei!

Nå har jeg og Julia spilt inn halve delen av må gjøre-videoen. Det var veldig gøy selv om mange av tingene var sykt ekle å gjøre da, haha :-D Jeg regner med at videoen kommer i løpet av i morgen eller i overimorgen. Faktisk holder jeg på å redigere videoen nå, men det tok en hel halv time å laste opp alle videoene vi hadde tatt! Og nå (noen timer senere) fant jeg ut at det ikke funka -.- Men det blir video til slutt :-D

Jeg har fått helt dilla på denne sangen. Den er sykt god!

Hva har du gjort i dag?

Klem, Jenny!

gårsdagen i stallen

Hallo!

Nå er jeg og Naja hjemme hos meg. Vi har vært nede på senteret i dag etter skolen. Egentlig skulle vi på biblioteket, men det stenger jo kl. 15 på fredager og lørdager, så vi satt utenfor. Vi drev og tulla og skravla, mens døra til biblioteket var lukket. Plutselig kom bibliotekaren ut og spurte om det var vi som bråka så fælt. Vi holdt på å le oss i hjel, haha xD Og så sa hun at hun holdt på å telle penger og at hun ikke greide å konsentrere seg når vi bråka sånn. Telle penger, liksom?! Haha!

Men her er noen bilder fra stallen i går:

 

Heisann...


<3Sofie får æren for dette bildet ;-)

Har du noen gang opplevd liknende kleine situasjoner?

Klem, Jenny!

skolepia

Hei!

I dag hadde vi bare dobbelttimer på skolen (dobbel spansk, dobbel RLE, dobbel musikk). I musikken lærte halvparten av oss å spille litt gitar, mens vi andre lærte litt piano. Jeg valgte gitar, og etter å ha øvd på noen grep, hadde fingrene mine blitt skikkelig såre. Det gjorde sykt vondt! Siden du presser så hardt ned på strengene med fingertuppene, skjærer de seg innover. Uæ! Heldigvis gikk det over etter hvert...

Jeg dro på biblioteket etter skolen med Malin, Synne, Ramiza, Oda, Frida og Simon og gjorde lekser (engelsk og norsk). Flink, ja! Neida, joda. :-P

Jeg og Oda var ute å tok noen bilder etter middag:

Vi prøvde oss også litt på slacklina :-D


Gal? Neidaaa ;-))


Odafinaa <3
Fly!!

Du er så fiin Oda <33Jeg ble sykt redd av dette bildet. Zombie, liksom :-O

Nå skal jeg gå å lage taco til i morgen <3

Hva har du gjort i dag?

Klem, Jenny!

tilbake!

Hei!

Jeg har bestemt meg for å komme tilbake, og begynne å blogge så ordentlig som mulig fremover. Til å begynne med blir det kanskje et innlegg om dagen. Det kommer litt an på hva jeg skal, og om jeg får tid. Jeg skal ha litt videoer innimellom, og det blir flere jo flinkere dere er til å komme med videoforslag. ;-) I tillegg kommer det nok outfits og hverdagsinnlegg.

Forresten: det designet som er på bloggen nå, tror jeg at jeg kommer til å ha en stund fremover.

 Klapp, klapp :-DPrøvde å finne en firkløver - meen det gikk ikke så bra, heahe. 

Har du noen forslag til videoer?

Klem, Jenny!

tinestafetten

Heisann!

Nå drar jeg snart på ridninga. Tenkte bare å blogge litt først siden jeg kommer sent hjem. I dag var vi med på Tinestafetten. Det er 6.-10. klassinger som deltar, og det var kjempegøy. Vi kom på 4. plass, men det gjør ikke noe. Opplevelsen kommer jeg til å huske lenge. Jeg løp 6. etappe og før jeg skulle løpe, holdt magen min på å eksplodere. Men det var helt klart verdt det, for først da jeg hadde løpt ferdig trodde jeg at jeg skulle besvime, og så kjente jeg en mestringsfølelse. Tinestafetten er noe av det morsomste jeg har vært med på. :)Har du vært med på Tinestafetten?

// Jenny

snow

God morgen!

I dag våknet jeg av at pappa informerte meg om at det var 10 cm snø utenfor. Ånei! Jeg som ønsker meg sol og sommer, kan ikke været bestemme seg? Jeg håper bare at snøen forsvinner til i morgen når jeg skal på Tusenfryd...Har du noe snø der du bor?

// Jenny

t.g.i.f

Hei, hei!

Først må jeg bare beklage at jeg ikke har blogget på et par dager. Jeg har hatt det travelt med diverse saker og ting. Disse dagene har ikke bestått av så mye annet enn det vanlige: ridning, lekser, skole, venner og PC. Så, jah. I morgen må jeg begynne å tenke og skrive et utkast til en 17. maitale som jeg skal holde før vi går i 17. maitog om noen uker. Grugleder meg, jeg. Men jeg håper bare jeg kommer på noe bra, haha.

På søndag skal jeg kanskje på Tusenfryd med Rakel og Joakim og et par andre. Det skal bli gøy, selv om jeg ikke er den som er aller gladest i karuseller, haha. Jeg er livredd og har ikke tatt "Lupen" en gang.

// alle bildene under er fra weheartit.com

Tumblr_lnau3gmiuh1qdm1h0o1_500_large

Tumblr_m3iffiw9lu1r8dhc0o1_500_large

300669_2350052867841_1145674226_2856661_5369575_n_large

Hva skal du i helgen?

// Jenny

shorts og sommervær

Heisann!

Denne dagne har gått veldig fort. Det har vært supervarmt og godt, enda varmere enn i går faktisk. Det er så deilig med slikt vær, og nå håper jeg bare det blir like fint i morgen (og egentlig resten av uka også, hihi). En av de veldig få ulempene med sommeren er mygg. Åh, jeg bare liker ikke mygg! De er så små og lager en ekkel lyd og ... ja, æsj! På ridninga er vi så heldig å ha tusenvis av dem. De er over alt, og hvertfall nede på ridebanen. Jeg får frysninger når jeg tenker på det nå, uh.

Etter skolen i dag, dro jeg hjem til Kathlin (link). Vi hadde det kjempegøy og var ute og spilte badmington i sola. Jeg fikk låne en utrolig fin shorts av Kathlin (link). Skulle ønske den var min, den er så fin! ♥ Nå gleder jeg meg kjempemye til sommeren når vi kan bade og spise is og kose oss.

 Nå skal jeg legge meg snart, så dere får ha god natt.

Har du funnet frem shortsen ennå?

// Jenny

1. mai

Hei!

I dag har vært en strålende 1. mai-dag! Det har vært så utrolig fint vær og jeg og Malin (link) har syklet, spist is og vært mye ute i finværet. Det har vært så kokene varmt at jeg egentlig har hatt lyst til å dra på stranda og bade, hehe. I morgen er det vanlig skoledag igjen, men det er allikevel deilig å tenke på at det bare er tre dager skole før det er to dager helg igjen. Hvis været holder seg like fint, så blir dette en superduper uke!Hvordan har deres 1. mai vært?

// Jenny

ansiktsmaske

Hei!

Nå er jeg hos Malin (link) og vi har nettopp tatt ansiktsmaske. Det er noe av det stiveste jeg har hatt i ansiktet. Når det har tørket er det helt rart å bevege musklene i aniktet og lage grimaser, haha. Det var deilig å få skylt det av til slutt i hvertfall. Jeg ble med Malin på ridninga kl. 7, men jeg glemte kameraet (som jeg egentlig sa jeg skulle ta med...). Nå skal vi spise og kose oss, så snakkes vi nok i morgen.Hva har du gjort i dag?

// Jenny

god morgen

Hei og god morgen!

I morges ble jeg vekket av hamring og bråk. Veldig hyggelig, takk jeg vet. I natt har det tydeligvis regnet litt for ute er det vått. Jeg som hadde gledet meg til sol, varme og snart sommer... Men nå drar jeg til Ski og Vinterbro. Vi snakkes.

184647653441682880_yawcrxw4_f_large

// weheartit

sunny sunday

Hei!

I dag har vært en sooolfylt dag! Så deilig! Humøret stiger alltid på slike dager, og man får skikkelig motivasjon. Jeg våknet kl 12 i dag og dro til Malin etter å ha spist. Vi gjorde litt forskjellige ting, blant annet syklet vi til Statoil og kjøpte is. Til middag spiste jeg på kinarestaurant med familien. Med andre ord har denne dagen vært veldig fin. Og enda et pluss: vi har fri fra skolen både i morgen og på tirsdag! Det blir så deilig! I morgen skal jeg kanskje være med Malin på ridninga også. Jeg skal prøve å få tatt med kameraet, så jeg kan ta noen bilder.

Hvordan har været hos deg vært? Snakkes... <3

pancakes + new book

Hei!

Nå skal jeg snart legge meg, men tenkte å poste et lite innlegg først. I forbindelse med Leselyst har vi fått en gratis bok på skolen. Jeg fikk en som heter "Spøkelsene på Frostøy, Bak Dødsfjellet". Det er første bok i en serie om spøkelser og sånt. Veldig spennende!

I går spiste vi pannekaker til middag, noe som var veldig godt. Det var jeg, Rakel og Joakim som lagde middagen siden pappa vasket badet.
En av pannekakene ble helt flekkete...Boka er overasskende lett å lese, og den anbefales.

Med andre ord har jeg ikke gjort så mye interessant denne begynnelsen av helgen. Jeg har forresten endret på designet (nok en gang), da. Hva syntes du?

Hva har du gjort i går/dag?

// Jenny

ANT-film

Hei hei!

Først vil jeg beklage lite oppdatering i dag. Rett etter skolen dro jeg til Malin (link) sammen med Kathlin (link) og Ramiza (link), så jeg har ikke fått tid til å blogge før nå, dessverre. Hos Malin (link) lagde vi en film om bruk og misbruk av alkohol, narkotika og tobakk (ANT) i forbindelse med skolen hvor vi har om dette. Vi lo veldig mye, det er det morsomste med å lage film, haha!  Men filmen blir bra, den.


Etter vi hadde spilt inn alle scenene, lagde vi pannekaker til middag. Nam!Storyboardet, hehe. Eller manuset, kan man vel si?
Har du laget film noen gang? Hvordan ble den?

// Jenny

en avis for barn og unge

Hei!

I dag har jeg fått en avis i posten som heter Aftenposten Junior. Det er en avis for barn og unge hvor forskjellige hendelser som ellers står i aviser, står skrevet på et mer barnevennlig språk. Jeg har lest litt i den nå, og jeg har funnet ut at den egentlig er ganske kul. For meg passer det nok bedre med en mellomting, men det er nok mange andre som kan ha nytte av det. Jeg syntes egentlig avisen minner litt om Supernytt. Men det er jo viktig at den passer for flest mulig også.


jakke - BikBok // singlet - H&M // bukse - Cubus
Har du hørt om denne avisen?

// Jenny

flyvende tid

Hei, ja!

Tide flyr av gårde og i dag har jeg bare gjort en halv time matte i lekse. Men jeg får vel gjort mer i morgen. Nå skal jeg dusje og legge meg. Jeg trenger foresten noen flere blogger å lese, så gjerne kom med forslag. ;) Jeg blir nesten aldri fornøyd med design på bloggen. Jeg er så kresen at det er vanskelig å finne et jeg liker. Det jeg har nå er fint, men sidebaren er ikke helt meg, liksom... Hvis du har noen tips, er det bare å skrike ut :)


Nest høyeste rekord på Wordfeud... Random board, da, heahe.

Hva er din rekord? Har du noen tips til noen som lager fine design og blogger jeg kan lese?

// Jenny

jaah, lekser og sånn...

Hei!

Sitter å spiser litt yoghurt nå. Skal snart begynne med lekser, men tenkte jeg skulle blogge litt først. Akkurat nå er pulten min utrolig rotete. Vanligvis kan jeg ike fordra det når jeg roter med tingene mine, men jeg orker ikke rydde opp i det nå, hehe. Det får gå til jeg endelig setter meg til å gjøre det...

Tenkte jeg kunne legge med et par sanger jeg liker å høre på.

Har du hørt sangene før?
Min rotete plass, jah...Bustehode sier du?

Jeg lurer litt på om jeg skal dra på drama i dag. Jeg har en rolle som snakker veldig mye, så jeg er ikke sikker ennå. Men jeg tror egentlig jeg drar, siden det ikke er så mange ganger igjen før vi skal vise frem stykket.

// Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits