day 6: mitt kamera

day 6: mitt kamera

God morgen!

Jeg bruker et Canon EOS 600D til å ta bilder med. Både til bloggen og ellers på fritiden.

Jeg kjøpte kameraet mitt tidlig i januar i år, og jeg kjempefornøyd! Jeg betalte ca. 6500kr totalt (tatt med i prisen: "lære-film" til 99kr, veske, minnekort og batteri). Jeg tror selve kameraet (uten minnekort, det må du kjøpe i tillegg) kostet ca. 4000kr. Da jeg kjøpte mitt, var det et sånt tilbud hvor du fikk med to batterier til litt høyere pris, eller noe sånt. Jeg vet ikke om det er det fortsatt.

En ting jeg digger med kameraet er at du kan ta ut displayet. Siden det kan filme (med HD også), blir det mye enklere å spille inn filmer til bloggen med et display som man kan ta ut. Jeg kan nemlig snu og vri det rundt også. Det gjør sånn at jeg kan se hva jeg filmer hvis jeg selv er i fokus.

Da jeg var liten sa jeg alltid at jeg ønsket meg et sånt kamera som tok sånne bilder hvor det var en klar ting og en uklar ting på bildet. For litt under et år siden, fikk jeg meg det da, (eheh). Det er nemlig en ting jeg elsker ved kameraet! Det har utrolig bra fokus! Noen ganger kan det skje at den får problemer med å finne fokus hvis det er veldig små ting eller noe som er veldig nærme. Men da er det bare å stille den inn på manuelt fokus, så funker det skikkelig bra! Jeg digger også at du har så mange forskjellige modus. Sport, nærbilde, landskap, blitz og uten blitz er de jeg bruker mest.


// sport-modus // (det er pappa som stuper)// nærbilde-modus// landskap-modus


ØNSKER DU DEG ET KAMERA?

day 5: topp tre sminkeprodukter

day 5: topp tre sminkeprodukter

Hei, hei!

Jeg bruker ikke veldig mye sminke til vanlig. Jeg har egentlig en del, men det er mye av det jeg ikke bruker daglig. Det går mest i maskara, for å si det sånn. Jeg har allikevel noen favorittprodukter. De kan du se under.

MASKARA
// fra Maybelline// denne er skikkelig bra! den klumper seg ikke og gir bra bøy på vippene. du kan også bruke den til å "fjerne" klumper fra en annen maskara, det funker bra på meg i hvertfall

FOUNDATION
// fra Maybelline

// jeg elsker denne fordi den har kost i tillegg som gjør at du slipper å kjøpe både kost og sminke, og den dekker bra! og den sitter veldig godt også. det er liksom ikke sånn at den begynner å renne hvis det regner ute.

LIP GLOS
// fra Lypsyl. denne lip glossen er veldig god! den er fra Lypsyl og funker akkurat som en lepomade i tillegg til at den gjør leppene dine "fyldigere". (den er ikke like rosa som på bildene)BRUKER DU NOEN AV DE SAMME PRODUKTENE?

day 4: min PC

day 4: min PC

Hallo!

Jeg fikk PC'en min til jul i fjor, så jeg har faktisk hatt den i snart ett år. For å si det sånn, så føles det ikke akkurat så kort ut. Det føles faktisk ut som om jeg har hatt den i flere år, heheh. Når sant skal sies, så sparer jeg til MacBook Pro 13 tommer. Jeg har ikke kommet så langt med sparingen, men det blir nok mer med tiden.

Nå har jeg en Asus-PC som jeg er ganske fornøyd med. Jeg får gjort alt det jeg vil på den, og den er passe stor. Jeg tenkte å gi den ett pluss og ett minus for å gjøre det mer oversiktelig. Den har veldig mange flere gode sider, men jeg skriver ikke ned alle nå.

minus - den har noen svarte streker oppe i venstre hjørne av skjermen. Det skjedde da en venninne av meg slo en håndgranat i skjermen (haha, høres veldig dramatisk ut). Selvfølgelig var det en gammel og brukt håndgranat, så den er ikke farlig lenger. (Dette var jo ikke noe som egentlig hører til PC'en som den er som vare, men det gjelder PC'en som jeg har).

pluss - den har utrolig bra batteribruk! Jeg bare digger dette med PC'en! Når den er fulladet, så kan jeg bruke den for fullt i ca. 5 timer før den lades igjen! Sinnsykt bra, altså!
// tastaturet ser mye mer støvete ut på bildet enn det er i virkeligheten pga. blitsen
HVORDAN PC HAR DU?

SPARER DU TIL NOE SPESSIELT?

day 3: topp tre (fire) klesplagg

day 3: topp tre (fire) klesplagg

Hei!

Som dere kanskje vet, så kjøpte jeg en del klær når jeg var i London. Det gjorde en del forskjell på mengden klær jeg har generelt, faktisk hadde jeg overraskende lite klær. Det var nesten sånn at venner som var på besøk kommenterte hvor lite klær jeg hadde, hahah. Men i hvertfall har jeg fått meg en del mer nå. ;)

Det var to klesplagg jeg ikke greide å velge mellom. Derfor tok jeg bare med begge, så det ble fire favoritter i stedet. De fire må være disse:


// genser fra H&M, elsker den! vet ikke pris siden mamma kjøpte den// hettegenser kjøpt på en nettbutikk: djtees.com (link), det er egentlig manneklær men jeg elsker den! vet ikke hva den kosta// joggebukse fra BikBok, den er sykt digg! bruker den til masse forskjellig, haha. tror den kosta 299kr eller noe sånt

// jeg har den i medium, det er ganske små størrelser

// bukse fra Forever21 i Oxford Street (London), det er kjempedeilig stoff og elsker å gå i den! tror den kosta 80kr


HVA SYNTES DU OM KLÆRNE?

HAR DU NOEN LIKE?

day 2: min blogg

day 2: min blogg

Heisann!

Tok litt tid å få postet dette innlegget, men nå er det ute!

Bloggen min miramis.blogg.no, opprettet jeg den 25. juli 2011. Når jeg tenker over det nå, så er den faktisk over 1 år gammel! Har visst glemt å feire, haha! ;P Jeg har nesten alltid skrevet om mye forskjellig på bloggen, bortsett fra en liten periode hvor jeg kun la ut bilder (mai-tiden 2012). Jeg har hatt mye - og da snakker vi mye - forskjellig design på bloggen. Når jeg blar bakover i arkivene, ser jeg store forskjeller. Både når det gjelder bloggingen og bildene. Bare se under.Jeg har hatt et par blogger før denne også, men de har jeg slettet. Min første blogg het hjennyh.blogg.no. Haha, husker den kjempegodt! Innmari kleint å se på bildene fra min første blogg nå, haha...


Uff! Haha, iiiiiinnmari kleint dette!

HAR DU NOEN GANG BLOGGET?

BLOGGER DU NÅ?

day 1: topp tre sanger

day 1: topp tre sanger

Hei!

Jeg liker ofte å høre på radioen fordi der sender de mange forskjellige, bra sanger. Hvis jeg hører på Spotify, blir det bare de samme sangene om og om igjen. Til slutt blir man litt lei, selv om sangene er bra. Noen som kjenner seg igjen?

De tre sangene under, er egentlig bare de jeg hører mest på. Jeg kan nevne mange andre sanger som jeg syntes er minst like bra, men et problem er at tittlene på dem mangler - noe som gjør dem vanskelige å finne, heheh.

HVA SYNTES DU OM DISSE TRE SANGENE?

HVA HETER DINE FAVORITTSANGER?

20 days challenge

Hallo!

Jeg har bestemt meg for å ha en 20 days challange. Siden jeg har mye å gjøre egentlig nesten hele uka, så er det greit med noen dager challange. Jeg starter i morgen. ;-)

Day 1: Topp tre sanger.

Day 2: Min blogg.

Day 3: Topp tre klesplagg.

Day 4: Min PC.

Day 5: Topp tre sminkeprodukter.

Day 6: Mitt kamera.

Day 7: Topp tre bøker.

Day 8: Min mobil.

Day 9: Topp tre apper.

Day 10: Romvideo!

Day 11: Noe jeg gruer meg til.

Day 12: Mine parfymer.

Day 13: Noe jeg gleder meg til.

Day 14: Favorittsitat.

Day 15: Topp tre aktiviteter.

Day 16: Profilbildet mitt på Facebook.

Day 17: Favorittdag i uka.

Day 18: Noe jeg savner.

Day 19: Topp tre filmer.

Day 20: Fem irriterende ting-video!HVA SYNTES DU OM 20 DAYS CHALLENGE?

day 10 - spørsmålsrunde

Dere kan stille spørsmål her i kommentarfeltet helt frem til jeg bestemmer meg for å svare. Grunnen til at det er en såpass lang tidsperiode, er at jeg skal dra til bestemor tirsdag 21. og så kommer jeg ikke hjem før på fredag.

> Jenny

day 9 - antrekket mitt i dag


t-skjorte - H&M // tighst - H&M

> Jenny

day 8 - rommet mitt

Heisann!

I forrigfjor høst (2010) flyttet vi til andre enden av tettstedet jeg bor i, og jeg fikk da et nytt og oppusset rom. Det tok selvsagt litt tid før rommet mitt ble ferdig, som ikke var før sommeren 2011, men da var jeg alikevel kjempefornøyd. Varmt og stort var det blitt.

Hvordan er ditt rom?

> Jenny

day 7 - mine favorittprodukter

Hei!

Day 7 skal jeg fortelle om favorittproduktene mine. For å begrense det litt, velger jeg topp 3.

På 1. plass kommer to produkter jeg har anbefalt tidligere. A-Derma (link) er en tynn hudkrem som er beregnet tørr og irritert hud, og eksem. Den kan brukes på hele kroppen, og har en lett konsistens slik at klærne lett kan tas på etter påsmøring. Fås kjøpt på nærmeste apotek. Eos (link) er også et av mine favorittprodukter. Det er en lip balm som hjelper etter første bruk. Den finnes i mange forskjellige lukter, jeg personlig liker mint best. Jeg har kjøpt min eos på Vita, men du får de ogå kjøpt hos Cubus.

På 2. plass kommer en deodorant fra Dove som lukter kjempegodt! Den er en vanlig roll on som du får kjøpt på H&M. Den fås kjøpt både tørr og våt. På 3. plass vil jeg sette maskaraen min fra Maybelline. Den heter Cat Eyes og gir mye volum til vippene. Et ekstra pluss, er at kosten er bøyd i en bue som passer vippebuen. Denne har jeg kjøpt på H&M.

Bruker du noen av de nevnte produktene? Isåfall: Hva syntes du om dem?

> Jenny

day 6 - mine favorittblogger


voeblogg.no (link)

l0ve.blogg.no (link)

tcmn.blogg.no (link)

sophieelise.blogg.no (link)

Hvilke blogger leser du?

> Jenny

day 5 - bilde av meg, tatt av en annen


Se det blikket! Jeg ser helt gal ut, haha!

På lørdag hadde Rakel tatt kameraet, og når jeg kom ned i kjellerstuen satt hun og sniktok bilder. Vi var litt hypre, så det er vel derfor jeg har det blikket, heahea.

Tycks?

> Jenny

day 4 - min favorittfilm og -bok

Hei!

Jeg elsker å lese og skrive, så jeg syntes det er veldig vanskelig å velge èn favorittbok - men jeg skal prøve. Jeg liker veldig godt forfatterne Michael Ende og Rick Riordan, så favorittboken min må nok være en av de de har skrevet. Da tror jeg jeg ender opp med 'Percy Jackson Den siste Olympier', som er den siste boken i 'Percy Jackson'-serien. Det er ikke det at de andre bøkene er dårligere, men den siste virker mer spesiell.

Har du lest boka?

Favorittfilmen min, hmm... Det må være 'Grusomme Meg' eller kanskje 'Twilight Breaking Dawn'. De er veldig forskjellige (til informasjon for dere som ikke har sett begge), men jeg anbefaler begge to! 'Twilight Breaking Dawn', er en romantisk thriller, mens 'Grusomme Meg' er mer en familiefilm hvor man både ler og gråter. Akkurat det forteller den anbefalte aldersgrensen litt om også; 'Twilight Breaking Dawn' har "11 år" mens 'Grusomme Meg' har "tillatt for alle". 'Twilight Breaking Dawn' er delt opp i del 1 og del 2. Del 2 har ikke kommet ut ennå.

Har du sett filmen(e)?

> Jenny

day 3 - mobilen min

Hei!

Nå er vi kommet til day 3 hvor jeg skal fortelle litt om mobilen min. I fjor vinter kjøpte jeg en HTC (Wildfire tror jeg, til dere som lurer), men så fikk pappa en brukt mobil som jeg hadde ønsket meg lenge. Det var en gammel skyve-Sony Ericsson. Jeg og pappa avtalte at vi skulle bytte mobiler, sånn at han fikk min HTC og jeg fikk hans Sony Ericsson. Når andre senere fikk vite at jeg hadde byttet en HTC mot en gammel Sony Ericsson, var det mange som ikke skjønte hva jeg hadde i tankene.

Jeg er fornøyd med den skyve-mobilen jeg har i dag, og jeg er glad for at jeg ikke har HTC'en. Men hvis jeg skal være ærlig, så ønsker jeg meg en iPhone, haha.Hvordan mobil har du?

> Jenny

day 2 - skolesekken min

......

day 1 - kameraet mitt

Hei!

Da er vi kommet til fredag og første dag i 10 days challenge. Jeg skal fortelle om speilreflekskameraet mitt. I menyen i sidebaren finner dere en link til et eget innlegg, men jeg kan linke til det her også. LINK TIL INNLEGGET. Bildene under har dårlig kvalitet siden de er tatt med mobilen. Det er nemlig litt vanskelig å ta bilde av kameraet med kameraet.Hvordan kamera har du? God helg!

> Jenny

10 days challenge

Hei hei!

Jeg tenkte jeg skulle ha en liten challenge. Jeg syntes det blir litt mye med 30 eller 50, så jeg velger 10. Når man holder challenge syntes jeg det er enklere å holde blogglysten oppe, og å skrive varierte innlegg. Så jeg håper du også blir fornøyd! Starter i morgen (fredag 9.2).

day 1 - kameraet mitt

day 2 - skolesekken min

day 3 - mobilen min

day 4 - min favorittfilm og -bok

day 5 - bilde av meg, tatt av en annen

day 6 - mine favorittblogger

day 7 - favorittprodukter

day 8 - rommet mitt

day 9 - antrekket mitt i dag

day 10 - spørsmålsrundeHva syntes du om challenge? Har du tenkt over noen spørsmål til spørsmålsrunden?

> Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits