fruktsalat

Hei!

Nå har jeg gjort lekser og spist middag. Deilig å bli ferdig med altså. Til dessert spiste vi (jeg, mamma, pappa og lillebroren min) fruktsalat med vaniljesaus. Nam! Jeg liker spesielt godt når det er med druer.Liker du fruktsalat med vaniljesaus?

> Jenny

disney on ice

Hei!

På onsdag (25.01) var jeg på TV3s juletrefest og Disney On Ice med familien. Det var kjempegøy både på juletrefesten og på Disney On Ice. På juletrefesten kom Asgeir og hans gale kompis "Tor Gærning", haha. Navnet hans sier ganske mye! De sang og tullet - Asgeir blåste flammer og Tor Gærning spiste en appelsin (som egentlig var en sitron!) på en bit, haha!

Asgeir viste også hvordan man kan bruke forskjellige rør som instrumenter, og da kom Tor Gærning tilbake fra do og hadde med seg et dorør som han liksom skulle blåse i! Først blåste Asgeir i røret og så gjorde Tor Gærning det. Bare at Tor Gærning tok feil ende til munnen; for ettersom røret var tatt med fra do, så var det jo litt avføring (for å si det pent) i den ene enden. Nå kan dere vel tenke dere resten selv, æsj!
Vi spiste på McDonald's før vi dro på juletrefesten. Og på selve festen var det også en del godt å spise og drikke. Etter juletrefesten fikk alle barna en pose med et Donald-blad, godteri og brus i. Nam, nam, masse godt på èn kveld.

Når vi gikk igjennom en park i Oslo, var det en liten due som tittet ut gjennom et lite hull i et stort fuglehus. Det var veldig søtt.Det ble en del bilder i dette innlegget, selv om jeg vet at noen av dere syntes det er for mange bilder i enkelte innlegg. Det er litt vanskelig å beregne hvor mange bilder en skal ha i et innlegg når noen syntes det er for mange når en annen syntes det er for få.

Syntes du det var mange eller få bilder i dette innlegget (i forhold til tekst og lengden på innlegget også så klart)?

Har du vært på Disney On Ice?

> Jenny

bursdagsgave

NB!! KATHLIN: IKKE LES DETTE INNLEGGET FØR ETTER KLOKKA 19:00!!


Hei!

Nå har jeg og Oda pakket ferdig bursdagsgaven til Kathlin. Hun skal få et gavekort fra H&M til 200kr, men det kommer hun ikke til å skjønne - for jeg og Oda har nemlig pakket det/den veldig godt inn. Haha!

Vi pakket først inn gavekortet i avispapir, for så å legge det ned i en liten eske. Deretter la vi den lille esken ned i en litt større eske, og etter det igjen la vi den litt større esken nedi en enda større en. På denne måten ble gaven seende ut som om den var på størrelse med en skoeske, haha, ikke på størrelse med et kredittkort.

Jeg liker best kortet, jeg da.
Har dere noen gang pakket inn luregaver?

> Jenny

snowheart> Jenny

overnattingsgjest

Hei!

Nå sitter jeg ved siden av godjenta mi - Oda - som skal overnatte! Det blir kos! Vi har planer om å se The Neverended Story. Jeg har bare lest boka, og ikke sett filmen, så det blir gøy. I morgen skal både jeg og Oda overnatte hos Kathlin (som skal ha overnattingsbursdag). Gleder meg!


Pene Oda! <3
Hvilke gode venner har du? Har du noe overnattingsbesøk i kveld?

> Jenny

rot

Hei!

Huffameg, det er så veldig rotete på rommet mitt nå! Mye av rotet ligger på sengen også, så jeg må få se å rydde vekk det før jeg skal legge meg i kveld. I fjor september flyttet vi hit vi bor nå, og jeg hadde en kasse med ting stående ved siden av sengen helt til i dag (når mamma kom og tok ut alle tingene av den - og la de på sengen min!)! Det er over ett år, haha. Flinke meg som rydder opp - not!

Nei, nå får jeg se å rydde det opp da...

Er rommet ditt rotete?

> Jenny

mitt kamera

Hei!

Kameraet jeg bruker er Canon EOS 600D som jeg kjøpte ganske nylig i januar (for egne selvsparte penger). Jeg kjøpte det for 6499 (+fjernkontroll og ekstra batteri) på Elkjøp. Du får kjøpt det her. Jeg er veldig fornøyd - det har flere flotte modus, kan både filme vanlig og i HD, og noe av det beste er at du kan ta ut displayet.


Mobilbilder er grunnen til dårlig kvalitet.

Når jeg kjøpte kameraet, kjøpte jeg med både en veske og en instruksjonsfilm (som jeg ennå ikke har fått meg til å se, hehe). Smart å ha det, vet du.Hvordan kamera har du?

> Jenny

bursdag

Hei du!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en super bursdag hos ei venninne. Vi spiste pizza og kaker og drakk MYE brus. Etter maten så vi filmen "Hjelp, vi er russ!" En veldig morsom komedie som handler om en liten gjeng ungdommer som ikke lar noe (eller noen) stoppe dem i veien mot "russekarrieren".

Det var en som lurte på hvordan den svarte kjolen jeg brukte på nyttårsballet ser ut nederst, så her er noen bilder. (Brukte forresten den kjolen på bursdagen i dag.)

Siden jeg (nesten) hadde glemt at jeg skulle i bursdagen, fikk ikke Kathlin overnattet. Vi får se om det blir neste uke eller noe sånt.

Hva har du gjort i kveld?

> Jenny

mistletoe - justin bieber

Selv om det kanskje er litt seint (eller tidlig) å legge ut denne nå, så er den kjempefin!

 

> Jenny

skøyter

Heihei!

Nå har jeg spist middag og stått på skøyter med Joakim. Det var deilig å komme seg ut litt og morsomt å skøyte rundt på isen. Vi lekte både "har'n" og "første mann". Det som var litt rart, var at Joakim gikk fortere enn meg, mens jeg var flinkere til å svinge unna og ikke falle. Litt morsomt.

Førstkommende onsdag skal jeg på Disney On Ice sammen med familien. De som spiller der er superflinke til å gå på skøyter. Det er utrolig hva de kan gjøre med spisse metallstenger på beina, på is. Gleder meg til å se dem.


Jeg greier ikke å gå på danseskøyter, så jeg bruker hockey', hehe.
Kan du stå på skøyter?

> Jenny

TGF

Hei!

Å, så deilig med helg! Endelig kom vi til fredag, siste dagen i skoleuka. Thanks God It's Friday! Når man kommer hjem fredag etter skolen, så er det herlig å tenke på at nå har man to (og en halv?) dager med fri! Jeg har planer om å overnatte hos Kathlin i morgen, isåfall blir det nok et innlegg om det.

Hva har du gjort i dag?

> Jenny

video: hvordan få header

video:hvordan f header redigert


Det var en som lurte på hvordan man får seg header (et slikt bilde øverst på bloggen), så jeg tenkte jeg kunne lage en video om det. Håper dere blir fornøyd! (Haha, jeg vet jeg har en sånn monoton stemme. Beklager det.)

> Jenny

hjemme fra skolen

JEG MINNER OM SPØRsMÅLSRUNDEN. HVIS DET IKKE ER KOMMET NOEN SPØRSMÅL, BLIR DET IKKE NOE AV DET. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET.


Hei!

Nå er jeg kommet hjem fra skolen og har akkurat spist litt yoghurt. Jeg skal begynne med lekser nå, og så kommer det kanskje en videoblogg i kveld. Det er ikke sikkert, men jeg skal prøve på det. Den handler også om designet på bloggen, så det er ikke sikkert at det er interessant for alle, men. Jeg har planer om å lage et innlegg som jeg kan linke til i sidebaren hvor jeg samler alle videoene om design på bloggen.

Hva syntes du om ideen?> Jenny

video: laste opp bilde i innlegg

Dette er faktisk den første ordentlige videoen jeg har redigert selv, haha. Jeg håper dere blir fornøyd selv om jeg kanskje ikke er så flink, eheh. Grunnen til at jeg velger å spille den i blogg.no-format og ikke fra YouTube, er fordi man må være 13 år for å ha en YouTube-konto og for å kunne laste opp videoer der - og (til de som ikke visste det:) jeg er bare 12 år.

 

video:laste opp bilde til innlegg redigert

Hva syntes du?

> Jenny

egon

Heia! I dag har jeg vært på kino og sett Løvenes Konge i 3D sammen med Rakel og Joakim. Løvenes Konge er egentlig en gammel Disney Film, men jeg tror dette er første gangen de sender den på kino. Til dere som ikke har sett filmen, så anbefaler jeg den sterkt! En kjemefin film!Etter å ha vært på kino, spiste vi middag på Egon i Ski. Jeg liker den resturanten! Et veldig koselig sted som passer for alle og i alle tilfeller, og desuten lager de en supergod oreokake!Har du sett Løvenes Konge? Isåfall: hva syntes du om den?

> Jenny

bloggtips

Heei dere! Jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om hva som får meg til å ville lese en blogg (og hva som får meg til å ikke ville lese en blogg for den saks skyld). Det kan godt hende at du har andre formeninger, og det er greit. Her får dere i hvertfall høre mine bemerkelser.

> Design. Det er viktig at du holder designet på bloggen din ganske rolig. Hvis jeg klikker meg inn på en blogg hvor det er sterke farger som ikke passer sammen og alt virker hulter til bulter, så klikker jeg meg raskt ut igjen. Jeg selv foretrekker rolige og litt matte farger (som hvit, grå og beige). Et tips er å søke "gratis design blogg" på Google. Da får du opp mange fine forslag til gratis designs.Designet jeg bruker er gratis design fra idawisth.blogg.no

> Tekst. En annen viktig ting er at man holder seg til skriveregler og grammatikk når man blogger (haha, her kommer grammatikklæreren). Men det er sant. Dere er vel enig i at å lese innlegg som dette er ganske slitsomt: "heeeeeeei :D:D:):D nå er solnedgnagnen sååååå nice ute!!!! jeg bare love den lisssom hade :):)<333xDx]" Det er smart å unngå alt for mange smiley også.

> Bilder. Det er morsomt å ta bilder. I hvertfall hvis man har et ordentlig kamera med forskjellige modus. Det som er viktig da hvis du ønsker å legge de ut på bloggen, er å velge ut de beste bildene. På den måten blir det ikke alt for mange. Det er nok veldig forskjellig fra person til person hva man syntes er "for mange bilder". Jeg selv mener at jeg har for mange bilder i enkelte innlegg.


> Hvor ofte. En grei ting kan være å holde seg til ordene "daglig blogging", men da må man også tenke på at hvis man skriver 3-5 innlegg om dagen, kan det bli litt vanskelig for leserne å holde seg oppdatert. Jeg kan også være fæl til å skrive innlegg, så jeg får prøve å bli flinkere til å holde meg til 2-3 innlegg om dagen som jeg tenker er det beste.

> Snakk til leserne. Selv om du kanskje nettopp har startet å blogge og du vet at det er veldig få som leser bloggen din, virker det bedre og mer "profesjonelt" hvis du skriver som om du hadde 10-20 lesere. Henvend deg til dem - det er de du skriver til.

Fant du noen nyttige tips?

> Jenny

solnedgang

Heisann! Nå er det kveld og sola er på vei ned (allerede!). Solnedgangen er helt nydelig! Jeg måtte bare ta bilde av den. Solned- og oppganger er alltid veldig fine, men i dag er den alldeles fantastisk! Så mange flotte farger, og jeg har ikke redigert noe! Verken farger eller størrelser.Har du sett slike nydelige solned- og/eller oppganger før?

> Jenny


Jeg minner om at det fortsatt er åpent for spørsmål til spørmålsrunden. Trykk her for å komme til innlegget.

spørsmålsrunde

God morgen! Jeg har tenkt litt og bestemt meg for å holde min første spørsmålsrunde. Svarene kommer mest sannsynlig i løpet av neste uke, så det er bare å sende inn spørsmål via kommentarfeltet helt frem til torsdag 19. januar.

> Jenny

fredag 13.

Hei dere! Uææ, nå kom jeg på at det er fredag den 13. i dag! Det har ikke skjedd noe fælt med meg hittil i dag, så jeg får bare håpe at jeg ikke opplever noe annet senere i kveld, haha. Det handler jo mest om tro også. Så jeg kan jo nesten velge å ikke tro på ulykkesdagen - men det blir liksom ikke det samme da.


Slenger med et bilde fra arkivet.

I kveld har jeg også lastet ned PhotoScape. Det er et gratis redigeringsprogram som du kan gjøre mye forskjellig i. Blant annet kan du sette sammen to bilder og redigere fargekontraster osv. Jeg prøvde meg litt frem og til slutt ble det til dette:Jeg har ikke redigert så mye fargekontraster.

Tror du på fredag 13.? Bruker du PhotoScape til å redigere bildene dine?

friday

Heei! Endelig fredag! Jeg bare elsker denne dagen; man har to hele dager med fri liggende foran seg, man har liksom ingen ting å gjøre - bare slappe av. Faktisk liker jeg nesten fredager bedre enn lørdager. Søndager er verst, da. Neste dag er jo mandag; stå opp tidlig, og skole og lekser igjen.

Men i hvertfall så sitter jeg å hører på Calling All The Monsters og skriver en disposisjon til fortelling (frivillig, ja). Digg.
Det er egentlig ganske irriterende når PC'n må oppdatere seg, men det må jo til for å holde den "i form".

Jeg beklager for lite blogging de siste dagene. Nettet har ikke vært helt sammarbeidsvillig, og da er det vanskelig å få gjort noe som helst hvis man trenger internett for å gjøre det.

På onsdag var jeg på ridninga og så hadde jeg med meg kameraet. Jeg kan ikke bruke blits overfor hestene, så bildene ble ikke så veldig fine for å være helt ærlig.

Hva har du gjort i dag?

> Jenny

ertepurè

Heei! Til middag i dag spiste jeg koteletter, poteter og ertepurè. Ertepurèen var egentlig ganske morsom fordi den hadde en veldig spesiell og morsom farge. Den er sånn skikkelig sterk grønnaktig. Det var peppermynte i den, så jeg likte den ikke så godt. Jeg liker uansett ikke erter så veldig godt, så jeg hadde ikke regnet med å like purèen. Men fargen liker jeg, hehe.

Har du smakt ertepurè? Likte/liker du det?

> Jenny

yumyum

Hei dere! Nå er jeg kommet hjem fra skolen og sitter og spiser tørre nudler. Nam ... Jeg kjøpte de på Frukt og Grønt til 3 kr! De er ikke så veldig mettende - litt mer som snacks, men kjempegode er de! Å, har lyst på mer, haha. Det går an å koke de som vanlige nudler også, men jeg elsker de også når jeg bare har knust dem i posen og hatt i krydder. Anbefaler sterkt!Har du smakt disse nudlene?

> Jenny

brrr ... kaldt!

God morgen, søte du! Nå føler jeg at det har blitt ordentlig vinter. I forigårs kveld og natt, snødde det, og jeg sto på ski og skøyter i går. Og nå er det nesten ti minusgrader ute! Brrr, jeg liker _ikke når det er kaldt ute! Jeg er ikke det varme mennesken-type heller. I hvertfall skal jeg kle godt på meg når jeg skal ut.

Liker du kulda?

> Jenny

eos

Heisann! Nå som det er vinter og kaldt ute er det alltid lurt å ha en eller annen leppomade liggende i lomma. Det værste er jo å bli tørr og sår på leppene! Jeg bruker eos. Helst i mint-smak, den liker jeg best. Den lukter friskt og godt, samtidig som den hjelper på leppene.

Hvordan leppomade bruker du?

> Jenny

snø

Hei! Nå har det snødd i går kveld og i natt, så alt ute er dekket av et tynt snølag. Hvis det hadde vært desember, hadde jeg fått skikkelig julestemning med snø, juletre og fri. Men selv om det ikke er desember, så er det koselig med snø for det. Nå skal jeg ut på skitur med familien. Det blir kos.

Hva liker du med snø, og hva liker du ikke?

> Jenny

lørdag

Lørdag (+ fredag) er den beste dagen i uka! Godteri og snacks, sove lenge, legge seg seinere ... I kveld så jeg også på Wallace & Gromit. Koselig!Hvilken dag er best; fredag eller lørdag?

> Jenny

innkjøp

Hei dere! Nå har jeg vært i Ski og kjøpt litt greier: fire topper og en jakke. Jeg er vanligvis ingen shopping-jente, men i dag var det visst litt annerledes. Mye var på salg - blandt annet jakka kjøpte vi til halv pris, mens en av toppene kostet bare 50 kr.


// cubus, 49 kr

// h&m, 49.50 kr// ginatricot, husker ikke om den kostet 50 eller 100 kr


// cubus, 999 kr -50%

Tycks?

> Jenny

hjemme

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra nyttårsballet. Det var kjempegøy! Skriver mer om det i morgen - jeg tror nemlig jeg går å legger meg snart, så får jeg kanskje lest litt på sengen (for en gangs skyld). Blogges i morgen ...

> Jenny

drar snart

Hei søtinger! Nå er jeg ferdig fikset og klar for ballet, så nå drar jeg nok snart. Tenkte jeg skulle poste et lite innlegg først, da. Egentlig starter det ikke før kl. 19:00, men det er jo aldri negativt å være tidlig ute (så lenge man ikke er _for tidlig ute, eheh). Jeg har ikke tenkt å ta med kameraet, dessverre. Siden det er hele 5.-7. trinn syntes jeg det er litt for risikabelt når jeg atpåtil nesten nettopp har fått det.

Her er et par bilder som er tatt ganske nylig:

Ville du tatt med kameraet ditt?

> Jenny

nyttårsball

Å, i dag er det nyttårsball! Siste ballet på barneskolen, trist. Men det blir nok verre når vi kommer så langt som til sommerferien og vi faktisk ikke har flere dager igjen på barneskolen. - Men i hvertfall så er det nyttårsball i kveld! Gleder meg! Jeg har planer om å ha på meg en enkel, svart kjole med svart pyntestrømpebukse og flate, svarte sko med fake diamanter. Kjolen har også noen sømmer langs midjen og oppover mot skuldrene. (Kjolen er kjøpt på H&M. Fikk den i gave, så jeg vet ikke hva den kostet.) Jeg er ennå blakk for ideer til håret. Hvordan syntes du jeg skal ha det? Jeg er veldig glad for at mamma og pappa ikke skal se på når vi danser i første del. Det hadde blitt sykt kleint! Jeg syntes virkelig synd på de som har foreldre som møter opp.

Pleier du å ha nyttårsball/juleball på din skole?

> Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits