29. february

Hei!

I dag er det 29. februar - skuddårsdagen. Denne dagen kommer bare hvert fjerde år. De som blir født på skuddårsdagen, har bare bursdag hvert fjerne år. Så hvis du går i 3. klasse, er du 2 år. Egentlig tror jeg de fleste feirer bursdagen sin 28. eller 1. mars når det ikke er skuddår, og at de kaller seg 8 år i steden for 2. Men i hvertfall: gratulerer til alle som har bursdag i dag!

Noen sier også at det betyr lykke å gifte seg på denne dagen. Jeg mener egentlig at det er en lykkedag uansett. En dag som kommer kun hvert fjerde år, det høres da litt "lykkete" ut? Man får liksom en ekstra sjangse føler jeg.

 
singlet - H&M // jakke - BikBok // buksethigst - H&M

I dag valgte jeg å gå med gummistøvler i steden for joggesko, siden det fortsatt var våtere ute enn jeg trodde.

Hva har du gjort i dag - på skuddårsdagen?

> Jenny

Harry Potter in 99 seconds

Haha, den er så bra! Hører på den om og om igjen etter at noen venninner av meg begynte å synge på den.

Har du sett/hørt den?

> Jenny

frem med joggeskoene

Hei hei!

Da var endelig dagen kommet, den hvor det var meldt over 10 varmegrader på værmeldingen. Haha, neida, skal ikke skrive sånn altså. Men det er sant, i dag var det meldt over 10 grader! Hos meg har det ikke blitt så vamrt ennå, sukk. Jeg håper den første ordentlig varme dagen kommer snart, men det gjør den sikkert siden vi begynner å nærme oss 1. mars.

I dag tok jeg også frem joggeskoene mine (de med tjukkest fôr siden det ikke er kjempevarmt ennå). Det var deilig å slippe de store, tunge vinterskoene, men samtidig var det også litt rart; det kjentes så fritt, luftig og lett, selv om det er de største joggeskoene jeg har. Uansett, var det igjen en del snø, is og masse VANN enkelte steder, så det var nok ikke den smarteste dagen å gå med joggesko alikevel.

Nå skal jeg spise taco og så dra opp i stallen. Vi snakkes i morgen.


Jeg vet dessverre ikke hvor de er kjøpt ettersom jeg har arvet de.Converse. ♥

En ting jeg har glemt (fy, fy på meg) å fortelle dere, er at jeg har klipt meg. Endelig! Frisøren måtte nesten klippe 10 cm av det nederste håret mitt! Noen ganger - spesielt når jeg drar hånden igjennom håret el. - kjennes det kjempekort ut. Mens andre ganger merker jeg ikke noe til det i det hele tatt. En positivt ting som fulgte med, var at det går mye, mye fortere å vaske håret, haha.


Etter. (Merkelig ting å ta "etter" først, haha.)

Før.

Har du tatt frem joggeskoene ennå?

> Jenny

snø, snø gå din vei - vår, vår kom til meg

Hei!

Jeg beklager at det ikke er kommet så mange innlegg i dag. Jeg fikk ikke tid på morgenkvisten, rett etter skolen dro jeg til Synne og etter at jeg hadde vært hos Synne, dro jeg rett på drama. Så da fikk jeg ikke skrevet noe innlegg til dere...

Men ihvertfall så snødde det på skolen i dag! Nei, jeg vil ikke ha mer snø! Jeg vil ha varm vår, jeg nå. Jeg har fått nok av snøen. Spesielt når det bare blir sånn ekkel, våt slapsesnø som man blir kilssvåt av. Uff! Jeg ønsker meg snøen vekk, så man kan ta frem joggeskoene uten å bli våt, heahea.


Jeg måtte jo ut å ta et par snøbilder til dere. ♥


Som jeg har fortalt, så var jeg hos Synne i dag. Det var koselig - selv om hun hadde glemt nøkler så vi satt ute i skuret hennes og gjorde lekser, haha. Nå har jeg spist tørre boller til kvelds ... nam, det frister, hva? Neida, men nå skal jeg legge meg snart. God natt! ♥

Vil du bli kvitt eller beholde snøen?

> Jenny

hjemme fra hytta i Sverige

Hei!

Nå er jeg kommet hjem fra hytta i Sverige etter en liten tur innom McDonald's. Vi hadde grillet pølser på hytta, så jeg orket bare en is + litt cola. Det var veldig koselig på hytta. Vi var ganske mange, som gjorde det enda morsommere; mormor, bestefar, tante, onkel, kusine, mamma, pappa, Rakel, Joakim og hunden til kusinene min (Wilma).

Vi spiste grillpølser og boller, og drakk brus. Rakel gikk tur med Wilma mens de voksne var å så på en hytte til salgs. Jeg, Joakim og kusinen min lekte 'Høl i hatten' (en ball-lek) som var litt vanskelig med Wilma til stede (- jeg må si den hunden er gal etter fotballer, haha).
Søte Wilma fikk en punga ball som erstatning for at hun ikke fikk være med å leke 'Høl i hatten', haha. Søte hunden! ♥

Min tøffe kusine posèrer. ♥

Til dere som ikke vet det: Rakel ELSKER ketchup, haha!

Når vi kom hjem tenkte jeg at jeg skulle ordne sekken min til i morgen, og da hadde jeg selvfølgelig glemt å rydde ut av matboksen. Dette syntet møtte meg da når jeg tok av lokket. Gjett om det luktet!

Hva har du gjort i dag?

> Jenny

nail polish

Hei hei!

I går, etter at jeg hadde spist godteri og sett på 'Nye Triks' på TV'en sammen med mamma, fikk jeg en liten trang til å lakke neglene. Det virket liksom litt som om neglelakkboksen ropte på meg, haha. Så jeg hentet den frem og brukte en stund til å finne ut hvilken farge jeg ville ha. Til slutt ble det til at jeg valgte en fin, glitrende neglelakk fra Gosh i fargen 548 Green Hawaii. Jeg er veldig fornøyd med fargen - annerledes og kul.

Nå drar jeg snart til Sverige med familien. Vi blogges senere.

Hva syntes du om fargen?

> Jenny

hånd- og fotlek

Haha, jeg husker ikke hva den leken heter, men den er i hvertfall sånn at det er en som kaster to terninger. På den ene ternignen er det bilder av hender i forskjellige farger, og på den andre terningen er det bilder av føtter i forskjellige farger. På gulvet/bakken skal det ligge en matte med mange rundinger i forskjellige farger. Alle som er med på leken - bortsett fra den ene som kaster terningene - setter hender og føtter på forskjellige fargede rundinger, avhengig av hva terningene viser.

Tidligere i dag lekte Rakel og en venninne av henne denne leken, mens jeg kastet terningene. Vi hadde det veldig gøy og vi lo mye.

Har du lekt denne leken før?

> Jenny

outfit 25.02


singlet - H&M // bukse - Cubus // jakke - BikBok

Syntes?

> Jenny

parfyme fra Escada

// kampanjeinnlegg

Hei!

I 2012 feirer Escada 20-års-jubileum hvor de tar et tilbakeblikk på de mest minnerike sommerduftene siden 1993. I år har de tre ulike dufter som passer til tre ulike feriesteder: på et eksotisk sted, avslappet på stranden eller urban chic i storbyen.

Først ut er Rockin' Rio, som Escada sender ut til hele 50 bloggere som har deltat. Les mer om hvordan du kan delta, og kanskje få en parfyme i posten, HER. Konkurransen avsluttes i morgen (26.02), så dere må være raske hvis dere vil delta.Har du noen parfymer fra Escada?

> Jenny

escvinn2rr
Stikkord:

facebook

Hei dere!

Nå har jeg endelig blitt en del av det moderne samfunn og skafet meg en facebookprofil, heahea, neida - joda. Det var noe du ikke visste om meg, hva? At jeg ikke hadde facebook. Men nå har jeg det. Haha, føler meg litt sånn outsider nå, helt ny liksom, men det går seg nok til. En ting som overrasket meg, var hvor lett det er å finne de man kjenner og/eller leter etter. Positivt!

I går kom vi hjem fra hytta på fjellet. Det var deilig å komme hjem til PC, iPad, TV og egen seng. Dere får høre mer om hytteturen senere i dag/kveld.Har du facebook? Når fikk du det?

> Jenny

tynsetNå er jeg på biblioteket på Tynset. Vi er nede fra hytta og i byen for å møte noen venner og kjøpe noen ting vi trenger. Jeg slenger med et bilde fra arkivet, men som jeg tror jeg ikke har brukt så mye. Jeg liker ikke når bloggere bruker de samme bildene om igjen - det gjør bloggen veldig kjedelig - men akkurat nå har jeg ikke noe valg (bortsett fra et innlegg uten bilder i det hele tatt, men det regner jeg med at dere ikke vil ha). Jeg kommer hjem i morgen, så da blir det forhåpentligvis bedre blogging fremover.

Hva syntes du om innlegg uten bilder og innlegg med samme bilder om igjen?

> Jenny

drar nå

Hei hei og god morgen!

Nå drar vi snart. Jeg må bare pakke ned de siste småtingene, så er jeg klar. Det blir deilig å komme seg opp på fjellet litt og gå på ski i ordentlig snø. Jeg blir borte til fredagen og jeg kan derfor ikke blogge før da. Dere får glede dere til jeg kommer tilbake, heahea.

Jeg minner om spørsmålsrunden som det ikke er sendt inn noen spørsmål til. Hvis det ikke kommer noen spørsmål, blir det heller ingen video med svar. Du finner innlegget HER. Det er bare å skrive spørsmålene i kommentarfeltet.

Har du tenkt å sende inn spørsmål?

> Jenny

en sånn dag

// kampanjeinnlegg

Alle har dårlige dager. Noen har det oftere enn andre, men det er i alle fall sikkert at alle har det en eller annen gang. Grunnene til at de dårlige dagene kommer og går, varierer også veldig. De dårlige dagene kan bli til kun av småting som at du krangler med familien før du går på skolen eller krangler med venner før du kommer hjem, at mobilen eller PC'en går tom for strøm, at det ikke er noe å spise i kjøleskapet, at du ikke har noen rene klær i klesskapet osv.

Uansett om det er små eller store ting som setter igang de dårlige dagene, så blir de like ille hver gang. Det er da det er deilig å gjøre de tingene som gjør de dårlige dagene bedre - bare slappe av med en god film eller bok, være med gode, varme venner og få tankene over på andre ting, spise god mat eller gjøre det du er flink til.Du kan også skrive inn dine tips til å føle seg bedre når man har dårlige dager på Libresse sin facebookside HER, og du kan vinne fine premier. Hvis du også blogger, kan du skrive et eget innlegg på bloggen din og vinne gavekort fra nelly.com til 500 kr. Les mer om kampanjen HER.

Har du slike dårlige dager?

> Jenny

libressekonk
libressekonk
libressekonk
Stikkord:

pakket

Hei!

I morgen reiser jeg, Rakel, Joakim og pappa opp til bestemor. Vi skal bo på hytta til onkelen min, så det blir kos. Der er det en del kaldere enn her hjemme, og vi har pakket ned mye varmt tøy. Jeg håper hytta til onkelen min ikke er så alt for kald når vi kommer. Vi kommer nok til å stå en del på ski, og vi har med oss mye sjokolade. Nam, nam! Nå har jeg akkurat pakket ferdig, så da er alt klart til i morgen.
Fiskekaker til middag (som erstatning for de neste dagene med usunn hyttemat, haha).

Skal du reise et spesielt sted i ferien?

> Jenny

tar kvelden

Hei hei!

Nå har jeg nettopp dusjet, og venter på at lillesøster skal bli ferdig på badet så jeg kan smøre meg med litt fuktighetskrem (liker best å gjøre det på det varme badet). Jeg tror jeg tar kvelden ganske snart - faktisk så sitter jeg i pysjen akkurat nå. Jeg har tenkt til å lese litt i Dødslekene som jeg lånte på biblioteket for noen uker siden. Det begynner å bli ganske spennende, så jeg gleder meg!

Jeg minner om spørsmålsrunden jeg holder som avslutning på 10 days challenge. Det er bare å sprenge kommentarfeltet med spørsmål helt frem til fredag 24. Du finner innlegget HER.Har du kommet med spørsmål til spørsmålsrunden?

> Jenny

day 10 - spørsmålsrunde

Dere kan stille spørsmål her i kommentarfeltet helt frem til jeg bestemmer meg for å svare. Grunnen til at det er en såpass lang tidsperiode, er at jeg skal dra til bestemor tirsdag 21. og så kommer jeg ikke hjem før på fredag.

> Jenny

fastelavenNå har de fleste gjestene fra fastelavenselskapet dratt hjem. Vi spiste mange boller, både med og uten melis, krem og marsipan. Det var kjempegodt, selv om det blir litt mektig og man ikke alltid orker like mange. Jeg spiste også et par boller uten noen ting, litt som en avslutning. Vi drakk også saft - jeg hadde egentlig mest lyst på brus, men man kan ikke alltid få alt hva man vil.

Hvordan har din fastelavendag vært?

> Jenny

inspirationI dag er det fastelaven. Pappa har bakt mange boller man kan velge å ha sjokoladesaus, syltetøy, krem eller marispan på. Og vi får gjester om noen timer. Det blir nok kos - jeg som elsker boller også! Senere i kveld kommer day 10, så gled dere!

Feirer dere fastelaven?

> Jenny

hjelp meg - design

Hei!

På bloggen nå har jeg et design som er laget av Idawisth. Jeg vil gjerne ha overskriften til innleggene mine midtstilt (som de ikke er nå), så derfor vurderer jeg å finne et nytt gratis design. Jeg veier om jeg skal bruke dette designet som Carolinemaria har laget. Det blir selvsagt andre bilder enn i linkene, men fargene og tekstypene vil være de samme. Beklager dårlig kvalitet på bildet under, men det er det samme designet jeg har på bloggen nå.

Hvilket syntes du er finest - hvilket brude jeg bruke?

> Jenny

day 9 - antrekket mitt i dag


t-skjorte - H&M // tighst - H&M

> Jenny

scrabble

Hei hei!

Nå har jeg, Ramiza, Rakel og Joakim spilt Scrabble. Det er et brettspill hvor man finner og fletter forskjellige ord inn i hverandre. Man kan godt si at det er et mer sosialt Wordfeud som en spiller i virkeligheten. Vi koste oss også med druer og te til, og vi hørte på Lady GaGa.Har dere spilt Scrabble?

> Jenny

tarzankos

Hei!

I går så jeg og Ramiza på Disneyklassikeren Tarzan. Den var faktisk ganske spennende. Det er rart hvordan jeg liker å se på Disney- og Barbiefilmer. Jeg syntes egentlig at mange av dem er veldig spennende. Jeg og Ramiza hadde tidligere på dagen kjøpt kjeks og snacks, så vi koste oss med det til filmen.
Har du sett Tarzan?

> Jenny

day 8 - rommet mitt

Heisann!

I forrigfjor høst (2010) flyttet vi til andre enden av tettstedet jeg bor i, og jeg fikk da et nytt og oppusset rom. Det tok selvsagt litt tid før rommet mitt ble ferdig, som ikke var før sommeren 2011, men da var jeg alikevel kjempefornøyd. Varmt og stort var det blitt.

Hvordan er ditt rom?

> Jenny

t.g.i.f

Hei!

Endelig siste skoledag! Det er så deilig med helg, pluss at vi har vinterferie neste uke! Wiiii! Ramiza skal overnatte fra i dag til i morgen, så det blir kos. Nå har vi nettopp kommet hjem fra senteret. Vi kjøpte litt snacks til i kveld, da vi har planer om å se film.


Pene Ramizamin! <33
Hva har dere gjort i dag?

> Jenny

outfit 16.02


genser - H&M // singlet (under genseren) - H&M // bukse-tighst - H&M

Tycks?

> Jenny

day 7 - mine favorittprodukter

Hei!

Day 7 skal jeg fortelle om favorittproduktene mine. For å begrense det litt, velger jeg topp 3.

På 1. plass kommer to produkter jeg har anbefalt tidligere. A-Derma (link) er en tynn hudkrem som er beregnet tørr og irritert hud, og eksem. Den kan brukes på hele kroppen, og har en lett konsistens slik at klærne lett kan tas på etter påsmøring. Fås kjøpt på nærmeste apotek. Eos (link) er også et av mine favorittprodukter. Det er en lip balm som hjelper etter første bruk. Den finnes i mange forskjellige lukter, jeg personlig liker mint best. Jeg har kjøpt min eos på Vita, men du får de ogå kjøpt hos Cubus.

På 2. plass kommer en deodorant fra Dove som lukter kjempegodt! Den er en vanlig roll on som du får kjøpt på H&M. Den fås kjøpt både tørr og våt. På 3. plass vil jeg sette maskaraen min fra Maybelline. Den heter Cat Eyes og gir mye volum til vippene. Et ekstra pluss, er at kosten er bøyd i en bue som passer vippebuen. Denne har jeg kjøpt på H&M.

Bruker du noen av de nevnte produktene? Isåfall: Hva syntes du om dem?

> Jenny

outfit 15.02


jakke - BikBok // singlet - H&M // joggebukse - BikBok

Tycks?

> Jenny

day 6 - mine favorittblogger


voeblogg.no (link)

l0ve.blogg.no (link)

tcmn.blogg.no (link)

sophieelise.blogg.no (link)

Hvilke blogger leser du?

> Jenny

sminke til forestillingen

Hei!

I dag skal hele skolen holde jubileumsforestilling siden skolen vår fyller 90 år i år. Jeg skal ikke møte opp før kl. 16:00, men jeg har alikevel sminket meg ferdig. Mest fordi jeg kjeder meg, hehe. Siden vi skal danse Charlston må vi ha litt rød leppestift, og vi trenger litt rammer rundt øynene. Jeg brukte eos, leppestift, mørk øyenskygge, maskara og litt solpudder, og jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet.


Glemte bilde av maskaraen, men dere får isåfall se den på sminkevideoen (hvis dere vil ha det).

Det ble litt skygge på det øyet lengst til høyre, så det ser egentlig mer jevnt ut.

Vil dere at jeg skal lage sminkevideo av hvordan jeg sminket meg på bildet over?

> Jenny

day 5 - bilde av meg, tatt av en annen


Se det blikket! Jeg ser helt gal ut, haha!

På lørdag hadde Rakel tatt kameraet, og når jeg kom ned i kjellerstuen satt hun og sniktok bilder. Vi var litt hypre, så det er vel derfor jeg har det blikket, heahea.

Tycks?

> Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits