earth hour

Hei!

I dag kl. 20:30 er det Earth Hour. Det er en time hvor hele verden skrur av alle lys i en helt time for å spare strøm. Jeg skal skru av TV'en, PC'en og alle lys. Husk å gjøre det du også. Kl. 20:30 - 21:30.

Skal du skru av alle lys?

// Jenny

om meg

25. september 1999 kl. 10:00, var det et uvær å se gjennom vinduet i Oslo. Regnet pøste ned og skyer skygget for en sølvskimrende fullmåne. Fra et rom på sykehuset hørtes spedbarnsskrik og ei jente med lite, mørkt hår var født. Hun skrek, og lyden som kom ut hørtes ut som ei fløyte.

Denne jenta fikk navnet Jenny fremfor Elvira som også var blitt vurdert. Hun vokste og vokste og ble snart 1 år gammel. Da brakk Jenny beinet og gikk med gips en stund, men det gjorde ikke så mye ettersom hun uansett krabbet og ikke brukte beinet til å gå med.

Jenny startet på skolen i 1. klasse da hun var 5 år. Hun likte å lese og skrive, og så snart som i 4. klasse begynte hun å lese Harry Potter-bøkene sammen med faren sin. Dette ble en viktig del av livet hennes, og var med å utvikle denne delen som hun er i dag; ei jente som elsker å lese - både høyt og stille - og skrive både noveller og fortellinger.

I 5. klasse begynte hun å tenke mye på krig og fattigdom. En kveld satt hun å gråt i en hel time. Det var da hun bestemte seg for å bli fredsmegler. Jenny ville kjempe mot krig og urettferdighet i verden. Men hun hadde (og har fortsatt) et sterkt forhold til familie og venner, og en fredsmegler er mye ute og reiser - noe som gjør det vanskelig å holde familien og venner tett til seg...

Jenny likte seg godt på skolen, og kanskje aller mest å hjelpe andre. Hun skjønte etter hvert at hun i steden for å bli fredsmegler, ville bli lærer. På den måten får hun hjelpe, kjempe for rettferdigheten og beholde gode forhold på en gang!

Alt dette var med å forme den Jenny som lever i dag. Hun er 12 år gammel, vil fortsatt bli lærer og ønsker å hjelpe andre. Harry Potter har fortsatt en plass i livet hennes - sammen med mange andre bøker som Percy Jackson, Twilight, Dødslekene og Molly Moon - og et veldig høyt ønske som fyller hjertet hennes, er å kunne fly blant fuglene med egne vinger.

// Jenny

ny header

God morgen!

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har fått ny header.  Bildet er fra photoshooten jeg og Kathlin hadde for noen dager siden. Jeg har laget header av et av de andre bildene vi tok også, men jeg greier ikke helt å bestemme meg. Foreløpig bruker jeg header nr. 1.


1.

2.

Hvilken header burde jeg bruke - og hvorfor?

// Jenny

lollipop

Hei!

I dag hadde vi påskefrokost på skolen, og vi så på 6. trinn som hadde Jesus Christ Superstar. De var veldig flinke alle sammen og det var morsomt å høre sangene igjen.

Presten snakket mye om at Jesus stod opp fra de døde. Hvis noen spør meg hva jeg tenker på når de sier "påske", så sier jeg garantert ikke at Jesus kom til live igjen etter døden. Jeg tenker på skiturer, påskeegg, påskeharen og hytta med familien, hehe.Hva tenker du på hvis jeg sier (eller skriver, heahe) "påske"?

// Jenny

videoblogg: påskeferie!

For bedre kvalitet: trykk på knappen ved siden av "klokke-knappen" nede til høyre i videoen, og så på 480 px.

Hvor skal du i påsken?

// Jenny 

sykkel og hjelm

Hei!

I går (torsdag) dro jeg og pappa til Ski rett etter skolen for å kjøpe sykkel og sykkelhjelm på XXL. Den gamle sykkelen min har jeg hatt siden jeg var 7-8 år, og setet er så høyt som det kan bli, haha. Men jeg er i hvertfall fornøyd med en nye, selv om det blir annerledes å ikke sykle på en gammel og slitt en, heahe.
Et sted i mønsteret på hjelmen var det en hjerteform <3
Hvordan sykkel har du? Har du tatt frem sykkelen ennå?

// Jenny

klassefest

I går var jeg på klassefest fra kl. 18 til 21. Det var veldig gøy, selv om vårt trinn aldri har vært noen "fest-folk", haha. Siden jeg skulle dusje og gjøre ferdig en lekse når jeg kom hjem, fikk jeg ikke blogget. Rett etter skolen hentet pappa meg og så kjørte vi til Ski. Der kjøpte vi ny sykkel og hjelm til meg på XXL. Jeg viser de senere i dag. Jeg håper dere skjønner nå at det har vært vanskelig å få til et innlegg, heahe, men skal blogge masse i påsken. Jeg har til og med planer om påskenøtter her på bloggen.


kjolen er kjøpt på H&M, basic svart
Har du hatt klassefest?

// Jenny

gåsunger

Hei!

I dag var det overksyet når jeg gikk til skolen ... kjipt. Jeg hadde hørt at det skulle bli 15 varmegrader i dag, så jeg var litt skuffet da det fortsatt ikke var sol i storefri (kl. 11). Men utover ettmiddagen (nærmere kl. 16++) forsvant skyene og sola kom frem. Føler jeg snakker veldig mye om været på bloggen for tiden, hehe.

For noen dager siden, fant lillesøsteren min gåsunger. Det er noe av det fineste jeg vet med våren! De er kjempemyke og så deilige å stryke på. Og så har de jo et søtt navn, da, haha; gåsunger...topp - H&M // bukse - Cubus // smykke - gave fra mormor

Hva liker du best med våren?

// Jenny

Photoshoot

Hei hei!

I dag har det vært 20 grader ute! Herregud, det er jo sommer i mars! Kathlin var med meg hjem i dag, og vi hadde en liten photoshoot etter leksene siden vi begge to trente nye headere. Det var veldig morsomt og bildene ble fine. Det beste med photoshoot er faktisk å se på bildene hvor vil faila. Haha, vi lo mye skal jeg si dere.

Jeg har lurt på om jeg skal bruke bilde 2, 3 eller 17 som header. Hvilket bilde syntes du jeg burde bruke?


1.

2.

3.

4.

5.

6. Kathlin løper i lufta, woho!

7. Iiiiii.

8.

9. Kjempefint med shorts og sokker, ikke sant? (Irronisk.)

10.

11. Jeg satte opp håret i noe jeg kaller for "grorupalme", haha. Og når jeg hoppet, sto håret rett opp.

12.

13.

14.

15. På disse to trærne var det kjempemange fluer som solte seg, haha, virker som om jeg syntes det var skikkelig ekkelt (men det var det jo og).

16.

Hva syntes du om bildene? Hvilket av bildene syntes du jeg burde bruke som header?

// Jenny

outfit + fugl føniks


genser (med hull på ryggen) - BikBok // hvit singlet - H&M // bukse - Cubus

I dag var jeg nede på biblioteket og hentet en reservert bok. Boka heter "Fugl føniks" og er den siste og tredje boken i Dødslekene-serien av Suzanne Collins. Jeg har bare kommet til side tre, hehe, men jeg gleder meg til å sette meg i sengen og lese den i kveld. Anbefaler den til alle som ikke har lest serien!

Har du sett filmen The Hunger Games (Dødslekene)? Har du lest boka/bøkene?

// Jenny

video: lillesøster tar salto på trampolina

 // Jenny

Punktert

Hei!

I går (søndag), var jeg med en venninne, og gjett hva som skjedde?! Vi hadde så vidt rukket å sykle et par hundre meter før bakhjulet på sykkelen min punkterte! Er det mulig, liksom? Jeg skulle bremse fordi mobilen min ringte, og så hørte jeg bare et svakt smell og en lyd av luften som seg ut av dekket... Jaja.
Punktert hjul.

Ikke punktert hjul.

Har du punktert et hjul før?

// Jenny

quote

"People are like music, some speak the truth and others are just noise."

Nytt design!

Heisann!

Nå har jeg endelig fikset meg et nytt design! Jeg er såå fornøyd! Det virker veldig friskt og lyst, noe jeg liker. Enda et pluss med at jeg har skaffet meg et nytt design, er at jeg føler at blogglysten stiger med en gang. Så nå blir det god blogging fremover, yay!


Det nye designet er et gratisdesign som idawisth har laget.

Hva syntes du om det nye designet? Hvilket liker du best: det gamle eller det nye?

> Jenny

Smoothie

Hei!

Jeg så på noen bilder som var tatt i mai 2010 (tror jeg, hvis det ikke var 2011) hvor det var SNØSTORM! Hvis vi sammenligner det med været som er her hvor jeg bor, så er de vidt forskjellige. Det er rart å tenke på...

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, fikk jeg skikkelig lyst på smoothie, så jeg lagde meg en skikkelig god en. Det er godt med en kjølig smoothie i det varme sommerværet (- føles rart å skrive det i mars, haha)! Jeg drakk den med sugerør som er gjenomsiktig på halve siden, så det ble rosa- og grøntstripete, hehe.


Her ser dere stripene.

Hva er din favorittsmoothie?

> Jenny

Perfekt?

Det finnes utallige ord i verden. På forskjellige språk, med forskjellige bokstaver, forskjellige sammensetninger og betydninger. Det finnes gode ord; ord som varmer og lyser opp, men det finnes også de slemme og mørke ordene som trykker en ned. Noen ord har også flere betydninger, det første bildet du får av ordet, er kanskje ikke i nærheten av det du til slutt oppfatter det som. Dette leder oss til ordet «perfekt». Hva vil det si å være «perfekt»? Kan egentlig noe eller noen være «perfekte»? Dette er spørsmål som er verdt å tenke over.

Mennesket er laget forskjellig, dyr er laget forskjellig, alle raser på jorden er forskjellig. Selv om det finnes én type blomst vi kaller hvitveis, så vil det ikke dermed bety at alle hvitveiser er like. En har kanskje helt snøhvite kronblader, mens en annen har et gulaktig skjær over det hvite. De har flere likheter, men også flere ting som er forskjellig. Flere ting som gjør dem ulike, men unike.

Dette forteller at vi ikke bestemt kan definere hva «perfekt» vil si. Isåfall må «perfekt» være noe umenneskelig (og udyrelig for den saks skyld) som ikke tilhører noe annet sted enn i en skildring av gud(er). Jeg vil derfor si at det blir feil å bruke ordet «perfekt» om noe annet enn umenneskelige ting, nettopp fordi det blir å sammenligne vedkommende med en gud.

 

Hva er dine tanker rundt dette?

> Jenny

Outfit 24.03


topp - H&M // shorts - selvklipt (tidligere bukse fra H&M) // smykke - gave fra mormor

Det var så varmt i dag at shortsen måtte frem. Den har jeg selv laget ut fra en tidligere bukse. Trikset om sommeren, er å klippe shorts ut fra gamle, for korte bukser.

Hva syntes du?

> Jenny

Innkjøp 24.03

Hei hei!

I dag er det jo sommer! Kanskje ikke helt ennå, men jeg har i hvertfall på meg shorts i dag. Det er så deilig med sol og varmt vær! Jeg blir helt varm og glad innvendig også, jeg.

I dag har jeg vært med mamma, Rakel og Joakim på senteret. Det var 3 dager shoppingvarsel (som betyr at det er store tilbud i mange butikker). Vi fikk kjøpt en del ting, og jeg fikk meg nye bukser som jeg trenger etter å ha klippet noen av de gamle til shorts. Jeg kjøpte en del andre ting også: bikinitopp, topp, genser, penstrømper og sokker.


svart bukse - Cubus

mørk blå bukse - Cubus

genser med hull på ryggen - BikBok

grå topp med knapper - H&M

bikinitopp - H&M

sokker, 5 pack - H&M

beige penstrømper - H&M

Hva syntes du om innkjøpet? Hvordan er været hos deg?

> Jenny 

Outfit 23.03


genser - BikBok // singlet - H&M // bukse - H&M


Jeg beklager slapp blogging i det siste. I helgen kommer det mest sannsynlig et langt innlegg om min mening når det kommer til "perfekt". Jeg håper det kan stille opp for den dårlige bloggingen de siste dagene, og så skal jeg skjerpe meg til neste uke.

Syns?

> Jenny 

Vårtegn

Hei!

Nå sitter jeg hos Kathlin. Vi har spist wienerpølser og gjort lekser. Kjedelige greier, men ja. Vi har tenkt å vaske og rydde litt og hvis vi får tid skal vi ut i det fine været.

Når jeg og Kathlin gikk tur med hunden hennes, Lucy, fant jeg noen løvetann! Første vårtegn i mars, herlig! Jeg unnet meg å plukke tre stykker. Jeg kaller dem for mor, far og barn siden det er en liten en, haha.
Familien <3

Har du funnet noen vårtegn ennå?

> Jenny

esc2vinnik
Stikkord:

Lip gloss

Hei!

Det var en som lurte på hvordan lip glossen jeg kjøpte i går ser ut. Grunnen til at den ikke var med på bildene fra innkjøpet i går, er rett og slett så enkel som at jeg ikke gadd å gå opp og hente den fra jakkelomma, hehe. Men her er i hvertfall noen bilder.

Har du en favorittlip gloss?

> Jenny

Kjedelig leksegreier!

Det er utrolig hvor kjedelig enkelte lekser egentlig kan være. I samfunnsfag har vi om oppdagelsesferder og sånt, noe som egentlig er greit nok. Det som gjør det så kjedelig, er at vi skal skrive konsekvensanalyser av sidene vi leser. Så kjedelig! Jeg dør! Men, nå er jeg og Frida endelig ferdig med de kjedelige greiene, haha.

Nok klaging - hva har du gjort i dag?


Columbus.

Fridaa♥

> Jenny

Innkjøp

Hei!

På vei ned til kulturhuset i sted gikk jeg innom senteret og kjøpte en del ting jeg trengte. Det var ikke så mye spennende, men verdt å dele, hehe. Jeg kjøpte en liten skrivebok som jeg lenge har hatt lyst til å kjøpe, åtte skriveblyanter, tre markørpenner og en lip gloss. Jeg liker veldig godt lip glossen fordi den både lukter og ser bra ut + at den mykgjør leppene.

Hva syntes du om innkjøpet?

> Jenny

Ukens blogg!

Vinner: Malene er jenta bak bloggen malenekoohler.blogg.no (link). Hun liker å blogge, og blogger for det meste om venner og hverdag. Besøk bloggen hennes ved å klikke på linken.


Bildene er lånt fra hennes blogg.

Tekst: Malene skriver riktig norsk (bokmål) og har som oftest riktig grammatikk. Hun skriver godt og utfyllende med flyt, og hun variere språket så det ikke blir kjedelig å lese.

Bilder: Malene tar fine og mange bilder. Selv om det er mange bilder, føler jeg ikke at det blir for mye.

Design: Designet gir førsteinntrykket av bloggen, og jeg fikk et godt førsteinntrykk av denne bloggen. Designet er enkelt, men matchende - både bilder og tekst passer sammen.

Leser du Malenes blogg? Melder du deg på til neste runde?

> Jenny

hungerkonk
Stikkord:

Snakke litt

> Jenny

Good morning

Hei og god morgen!

I dag er det mandag og både en ny dag og ny uke - nye muligheter. Jeg skal prøve å legge meg litt tidligere denne uka ettersom jeg la meg alt for sent forrige uke, hehe.

I dag skal jeg på drama (kulturskolen) hvor vi holder på med et skuespill om alver. Vi har utsatt forestillingen flere ganger, men jeg gleder meg til vi skal vise den frem!

Hva er dine planer i dag?

> Jenny

Shorts

Hei!

Nå har jeg klippet til de to buksene jeg hadde planlagt. Egentlig skal jeg klippe av beina på enda en bukse, men den skal jeg bruke i morgen, så det får nok vente. Jeg ble ganske fornøyd selv om de var fine som bukser også. Nå gleder jeg meg i hvertfall til å kjøpe et par nye bukser i løpet av neste uke, heahe.


// H&M// H&M

Har du noen gang laget egne shorts?

> Jenny

Hjemme etter koselig hyttetur

Hei hei!

Nå har jeg nettopp dusjet. Deilig å føle seg skikkelig ren og vel etter noen dager på hytta. Jeg har planer om å klippe av beina på noen bukser. På den måten får jeg kule shorts med frynser, uten å måtte dra på butikken og betale for dem. Jeg legger ut flere bilder etterpå.Hva har du gjort i helgen? 

> Jenny

Banana split

Heisan!

Nå sitter jeg og koser meg med banansplitt til kvelds. Jeg føler meg litt usunn ettersom det bare er en vanlig onsdag, men godt er det. Det har kommet inn et par forslag til video, men gjerne kom med flere!Liker du banansplitt?

> Jenny

Skal lage video - kom med forslag

Hei!

Jeg beklager dårlig blogging de siste dagene - føler at jeg har litt fårlig blogglyst for tiden. Jeg tenker på om jeg skal lage en video snart. Isåfall: Har du/dere noen spesielle ønsker til hva jeg (evt. sammen med noen andre) kan gjøre? Kom med forslag!


Slenger med noen bilder fra en Eventyrbok skrevet av H. C. Andersen.Fikk denne på Fredssenteret sist fredag.

> Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits