ansiktsmaske

Hei!

Nå er jeg hos Malin (link) og vi har nettopp tatt ansiktsmaske. Det er noe av det stiveste jeg har hatt i ansiktet. Når det har tørket er det helt rart å bevege musklene i aniktet og lage grimaser, haha. Det var deilig å få skylt det av til slutt i hvertfall. Jeg ble med Malin på ridninga kl. 7, men jeg glemte kameraet (som jeg egentlig sa jeg skulle ta med...). Nå skal vi spise og kose oss, så snakkes vi nok i morgen.Hva har du gjort i dag?

// Jenny

god morgen

Hei og god morgen!

I morges ble jeg vekket av hamring og bråk. Veldig hyggelig, takk jeg vet. I natt har det tydeligvis regnet litt for ute er det vått. Jeg som hadde gledet meg til sol, varme og snart sommer... Men nå drar jeg til Ski og Vinterbro. Vi snakkes.

184647653441682880_yawcrxw4_f_large

// weheartit

sunny sunday

Hei!

I dag har vært en sooolfylt dag! Så deilig! Humøret stiger alltid på slike dager, og man får skikkelig motivasjon. Jeg våknet kl 12 i dag og dro til Malin etter å ha spist. Vi gjorde litt forskjellige ting, blant annet syklet vi til Statoil og kjøpte is. Til middag spiste jeg på kinarestaurant med familien. Med andre ord har denne dagen vært veldig fin. Og enda et pluss: vi har fri fra skolen både i morgen og på tirsdag! Det blir så deilig! I morgen skal jeg kanskje være med Malin på ridninga også. Jeg skal prøve å få tatt med kameraet, så jeg kan ta noen bilder.

Hvordan har været hos deg vært? Snakkes... <3

pancakes + new book

Hei!

Nå skal jeg snart legge meg, men tenkte å poste et lite innlegg først. I forbindelse med Leselyst har vi fått en gratis bok på skolen. Jeg fikk en som heter "Spøkelsene på Frostøy, Bak Dødsfjellet". Det er første bok i en serie om spøkelser og sånt. Veldig spennende!

I går spiste vi pannekaker til middag, noe som var veldig godt. Det var jeg, Rakel og Joakim som lagde middagen siden pappa vasket badet.
En av pannekakene ble helt flekkete...Boka er overasskende lett å lese, og den anbefales.

Med andre ord har jeg ikke gjort så mye interessant denne begynnelsen av helgen. Jeg har forresten endret på designet (nok en gang), da. Hva syntes du?

Hva har du gjort i går/dag?

// Jenny

lykke?

Spør deg selv: er du lykkelig? Hva blir svaret? Tenk deg nøye om... Hva er lykke?

Dette er noe jeg til tider tenker mye på. Er jeg lykkelig? Er det dette jeg vil gjøre, dette jeg vil bruke tiden min på? Burde jeg gjøre noe annet? Man oppfører seg annerledes mot forskjellige mennesker, dette fordi man har forskjellige roller hos de forskjellige. Når vil du si at du er deg selv? Hvis jeg tenker på det, så oppfører jeg meg nok veldig forskjellig på skolen (i timene), hos venner, hjemme og ellers på fritiden. Lærerne, vennene mine, søsknene og foreldrene mine har alle forskjellige oppfatninger om hvordan jeg er. Selv om man selv kanskje mener at man oppfører seg likt, gjør man nok ikke det.

Det er viktig å ha venner. Å ha noen man kan snakke med hvis det skjer noe, noen man kan få latterkrampe med, noen man kan gråte med, noen man kan være seriøs med. Ofte er det godt å få snakket om ting hvis det hender noe. Noen ting er allikevel vanskelige å snakke om. De blir liggende inni en og gnage, til slutt blekner de kanskje. Men faren for at de kommer tilbake er der. Det er i sånne situasjoner hvor en skulle ønske at man hadde en som var ganske lik en selv. Skal vi kalle det for en "tvilling"? Denne "tvillingen" kunne man si alt til og han/hun ville forstå og støtte deg. "Tvillingen" ville klage med deg hvis det føltes riktig, eller trøste deg og trekke frem positive sider hvis det var det som trengtes. Siden man sjelden har en slik "tvilling", blir man heller liggende og gråte ut alt sammen. Eller lese en bok, eller se på TV, eller skrive alt ned i en bok eller på PC...

// Jenny

ANT-film

Hei hei!

Først vil jeg beklage lite oppdatering i dag. Rett etter skolen dro jeg til Malin (link) sammen med Kathlin (link) og Ramiza (link), så jeg har ikke fått tid til å blogge før nå, dessverre. Hos Malin (link) lagde vi en film om bruk og misbruk av alkohol, narkotika og tobakk (ANT) i forbindelse med skolen hvor vi har om dette. Vi lo veldig mye, det er det morsomste med å lage film, haha!  Men filmen blir bra, den.


Etter vi hadde spilt inn alle scenene, lagde vi pannekaker til middag. Nam!Storyboardet, hehe. Eller manuset, kan man vel si?
Har du laget film noen gang? Hvordan ble den?

// Jenny

en avis for barn og unge

Hei!

I dag har jeg fått en avis i posten som heter Aftenposten Junior. Det er en avis for barn og unge hvor forskjellige hendelser som ellers står i aviser, står skrevet på et mer barnevennlig språk. Jeg har lest litt i den nå, og jeg har funnet ut at den egentlig er ganske kul. For meg passer det nok bedre med en mellomting, men det er nok mange andre som kan ha nytte av det. Jeg syntes egentlig avisen minner litt om Supernytt. Men det er jo viktig at den passer for flest mulig også.


jakke - BikBok // singlet - H&M // bukse - Cubus
Har du hørt om denne avisen?

// Jenny

flyvende tid

Hei, ja!

Tide flyr av gårde og i dag har jeg bare gjort en halv time matte i lekse. Men jeg får vel gjort mer i morgen. Nå skal jeg dusje og legge meg. Jeg trenger foresten noen flere blogger å lese, så gjerne kom med forslag. ;) Jeg blir nesten aldri fornøyd med design på bloggen. Jeg er så kresen at det er vanskelig å finne et jeg liker. Det jeg har nå er fint, men sidebaren er ikke helt meg, liksom... Hvis du har noen tips, er det bare å skrike ut :)


Nest høyeste rekord på Wordfeud... Random board, da, heahe.

Hva er din rekord? Har du noen tips til noen som lager fine design og blogger jeg kan lese?

// Jenny

picnik.com

Hei!

Det er nok ikke alle som har fått det med seg, men i hvertfall jeg som var en fast bruker av picnik.com vet at det nå er lagt ned. Jeg ble egentlig veldig trist (hvis man kan kalle det det) når jeg fikk vite det. Men så, i går fant jeg en annen nettside som ligner, og hvor du også kan redigere bilder.  Denne nettsiden er også gratis og du redigerer bildene på nesten akkurat samme måte som du gjorde i picnik. Klikk HER for å komme til nettsiden. Den heter PicMonkey. Jeg syntes til og med at den nye nettsiden er enklere å skjønne enn picnik var.Brukte du picnik og bruker du PicMonkey nå?

// Jenny

jaah, lekser og sånn...

Hei!

Sitter å spiser litt yoghurt nå. Skal snart begynne med lekser, men tenkte jeg skulle blogge litt først. Akkurat nå er pulten min utrolig rotete. Vanligvis kan jeg ike fordra det når jeg roter med tingene mine, men jeg orker ikke rydde opp i det nå, hehe. Det får gå til jeg endelig setter meg til å gjøre det...

Tenkte jeg kunne legge med et par sanger jeg liker å høre på.

Har du hørt sangene før?
Min rotete plass, jah...Bustehode sier du?

Jeg lurer litt på om jeg skal dra på drama i dag. Jeg har en rolle som snakker veldig mye, så jeg er ikke sikker ennå. Men jeg tror egentlig jeg drar, siden det ikke er så mange ganger igjen før vi skal vise frem stykket.

// Jenny

old pictures

...

// Jenny

good night

......

today's

Hei hei!

Været bedret seg ikke utover dagen, og det gjorde ikke stemmen min heller. I morgen skal jeg og Malin (sammen med en annen også) ha fremføring om islam i RLE-timen + at jeg skal på drama etter skolen. Alt dette inneholder mye snakking. Det ser ikke lyst ut fra min side, nei...

Helgen har egentlig gått ganske fint, selv om den godt kunne vart litt lenger. Føler at jeg gleder meg mye til sommerferien altså.

Gleder du deg til sommeren? Hva skal du gjøre i ferien?

Peace out!

gray day

Heisan!

Etter å ha dusjet nå skal jeg spise litt frokost. Jeg sitter ved vinduet på rommet mitt nå og det ser ikke så veldig lystig ut ute. Det er grå skyer over hele himmelen. Jeg håper det blir bedre. Forresten så har ikke jeg blitt noe bedre med halsen og stemmen min. I går gikk jeg for det meste å hvisket. Uff!


// alle bildene er fra Google eller weheartit, er ikke så veldig fotogen i dag

Hva skal du gjøre i dag?

// Jenny

nytt design

Nå har jeg fikset nytt design, endelig!  Skal fikse på header og profilbilde i morgen, men nå må jeg gå å legge meg. Håper på å bli frisk med stemmen min til i morgen (selv om det er lite trolig, hehe).Natta... <3

tause skrik

Hei!

Jeg følte den overksriften passet litt nå, hehe. Fordi jeg nemlig holder på å miste stemmen, og nå håper jeg bare at det går oppover og at jeg blir bedre for hvis ikke kommer jeg ikke til å ha stemme på mandag (krise!). Og DET ER ILLE!! For jeg elsker å snakke og delta i samtaler og diskusjoner, er litt redd for å ikke kunne gjøre det bare på grunn av en hersens stemmemangel! Virkelig fælt. Jeg får krysse fingrene...

Forresten så er Sophie Elise(link) blant en av bloggene jeg leser, og den jenta fortjener skryt og støtte. For herregud så god hun er! Hun er ei jente som man ikke kan bedømme etter første "møte". Den Sophie man leser om første gang er HELT ANNERLEDES enn den Sophie som er der etter en stund. Jeg anbefaler ALLE å lese bloggen hennes. Hun er ei UTROLIG sterk jente som skriver utrolige meningsinnlegg. Dette er ei jente jeg ser opp til og har skikkelig respekt for. <3


Bildet er lånt fra bloggen hennes.

Ble en del capslook-bokstaver i dette innlegget, men følte det var nødvendig. Leser du Sophie Elises blogg?

// Jenny

20.04.2012

Interessant overksrift? - Neida...

I dag hadde vi en veldig morsom gymtime. Alle gymlærere burde være som våres. Hun kommer alltid med nye og morsomme leker som får alle til å holde seg i aktivitet. Denne gymtimen spilte vi håndklede-volleyball. Det var veldig gøy.

Nå skal jeg snart på ridninga (om ca. 30 min faktisk), så vi snakkes vel i kveld. Jeg beklager dårlig blogging, fordi jeg har vært syk (på tirsdag) har jeg holdt med litt unna PC'en til jeg var sikker på at jeg var helt frisk.

Fikk forresten et par kjempefine armbånd av Oda når hun kom hjem fra India for litt over en uke siden. Elsker fargene!singlet - H&M // bukse - Cubus


Hvordan er din gymlærer?

// Jenny

vaksinasjon

Hei!

Dagen i dag har egentlig gått ganske fort. Jeg var på skolen i dag selv om jeg fortsatt har litt vondt i hodet, men det får gå. I dag tok vi siste dosen til livmorshalskreftvaksinen (langt ord), og det er sant det folk sier om at siste dosen er værst. Men generelt syntes jeg faktisk ikke at de var så ille.

Nå skal jeg snart på ridninga, og så har jeg tenkt å legge meg litt tidlig i dag så jeg får sovet vekk hodepinen.
Stikket syntes ikke så godt nå når jeg har tatt av plasteret.

jakke - BikBok // t-skjorte - Gina Tricot // singlet - Gina Tricot // bukse - H&M


Hva syntes du om vaksiner?

// Jenny

sick of being sick

Hei!

I går kveld sovnet jeg med feber og stive muskler. Uff, det var ikke godt! I natt våknet jeg tre ganger og lå våken lenge før jeg sovnet igjen. Det er rart, men når jeg er frisk så ser jeg alltid for meg det å være syk som å sove lenge, slippe skolen og lekser, drikke kakao, se på TV og gå rundt i pysj hele dagen. Men når man først blir syk, så er det på langt nær så fint.

Jeg føler meg heldigvis mye bedre, så jeg regner med at jeg kommer på skolen i morgen.Hva tenker du på hvis jeg sier "syk"?

// Jenny

hubba bubba

Heisann!

Jeg har ikke funnet noe nytt design ennå, dessverre. Men det kommer en eller annen gang i hvertfall, og det er sikkert fordi jeg er lei av det gamle (selv om jeg ikke har hatt det såå lenge).

I helga var kusinen min på besøk og overnattet. Det var koselig - vi spiste godteri, lo og fant på mye gøy. På søndag dro vi til henne og var der en stund. Vi fikk også en godteripose på fredag (eller lørdag), nam.

Jeg beklager dårlig oppdatering i det siste. Håper og prøver på bedre utover i uka (torsdager blir det ikke så mye ettersom jeg er på ridninga fra 15:00-21:00).

Vet du om noen som lager fine gratis designs?

// Jenny

saturday

Hei!

Nå er jeg hjemme fra Malin og har spist sjokoladekake. Hos Malin syklet vi en tur til Søndre Aas gård. På veien til syklet jeg innom biblioteket for å låne nummer 2 av Darren Shan-serien, men den var utlånt så da lånte jeg en bok som heter Fallen Engel i steden. I kveld skal jeg se på Amigo Grande, Mesternes Mester og New Tricks. Gleder meg til å spise godteri, haha.Hvilke programmer skal du se i kveld?

// Jenny

outfit 14.04


bukse - Cubus // genser - BikBok // singlet - H&M

Nå drar jeg til Malin etter å ha dusjet, spis frokost og vasket badet. Jeg regner med at det nye designet kommer snart. Så snakkes vi i kveld (jeg tror ikke det blir så mye blogging når jeg er hos Malin ).

Hva syntes du om outfiten? Hva skal du i dag?

// Jenny

fredag den 13.

I dag er det fredag den 13. - kjent som ulykkesdagen. Det at noen kaller det for ulykkesdagen og passer seg for alt og alle denne dagen, kalles overtro. At fredag den 13. er en ulykkesdag er derfor noe man velger å tro eller ikke.

Jeg for min del tror på ulykkesdagen (selv om det ikke alltid skjer noe fælt med meg). I dag har jeg hatt en veldig fin dag faktisk, bortsett fra at jeg falt når jeg sto på hodet i gymmen. Men det var ikke så ille.


// bildet fra google

Forresten så kan det hende at det kommer noen endringer på designet (hvis ikke et helt nytt design). Jeg har nemlig planer om å endre litt på det i løpet av helgen.

Har du opplevd noe ulykkelig i dag?

// Jenny

t.g.i.f.

Hei!

Jeg har skadet pekefingeren min på høyre hånd, så jeg får skikkelig vondt hvis jeg bruker den. Det er litt dumt for da går det litt tregere å skrive på PC, jeg som liker å skrive fort.

Men, i dag er det fredag - endelig! Det blir godt med litt helg. I gymmen i dag hadde vi turn. Og jeg er ikke akkurat turnjenta, så jeg hadde ikke så høye forventinger for å si det sånn. Men det gikk faktisk overaskende bra.

Nå skal jeg bare kose meg med druer, sjokomelk og Skrekkens Sirkus. Ah, liker fredager!

Hva har du gjort i dag?

// Jenny

vår til sommer

Åh, som jeg gleder meg til sommerferien! Da skal jeg bade, spise is, dra på rideleir, kose meg uten lekser, kjøre båt, være med venner og bare slappe av hjemme og på hytta. Det blir deilig med litt ordentlig fri. Og etter sommerferien begynner jeg i 8. klasse. Det både gruer og gleder jeg meg til, men mest gleder, da.

Hva skal du gjøre i sommerferien?

// Jenny

Cirque du Freak - Trailer

Heisann!

Nå skal jeg snart begynne med lekser, og jeg håper jeg får jobbet litt mer effektivt enn i går. Under finner du traileren til boka jeg leser (det finnes nemlig en film av boka). Den største grunnen til at jeg legger ut denne traileren, er egentlig at jeg så filmen for en god stund siden med Malin - men hun husker det ikke. Derfor vil jeg få henne til å huske det.

 Den er ikke like ille som stillbilde skulle si... Tro meg.

Har du sett filmen?

// Jenny

outfit 10.04


singlet - H&M // tighst - H&M? | Haha, jeg står på doen til dere som lurer

Nå har det endelig sluttet å regne, selv om det fortsatt blåser litt. Jeg skulle egentlig være skikkelig effektiv i dag og gjøre en del lekser, men gjett hva jeg har gjort? 30 minutter matte. Det er det eneste! Jeg burde skjerpe meg når det gjelder disse effektive dagene mine.

// Jenny

teardrops from the clouds

Hei!

Da er jeg hjemme fra skolen etter å ha vært på biblioteket og Narvesen. Jeg kjøpte frimerker til et brev og lånte en bok som heter Skrekkens Sirkus (Darren Shan). Gleder meg til å lese den!

I hele går og i dag har det regnet. Og det ikke så lite heller. Det er deilig med regn når du sitter inne og bare hører den beroligende dryppelyden, men når du skal gå ute i vind og regn, så er det ikke akkurat det jeg ville ønsket meg. Nå sitter jeg inne og har ingen planer om å gå ut mer enn nødvendig i dag...
Rakel og Sofie.

Har du lest Sagaen om Darren Shan? Regner det hos deg?

// Jenny

påsken min 2012// Jenny

vinnere fra påskenøttene

Hei hei!

De første lette påskenøttene, svarte alle som deltok riktig. Det vil si Kathlin, Rakel og mamma. De riktige svarene var: 1. Gaffelen er feil. Det skulle vært en skje. 2. Eggeplomma er gul, derfor sier du verken hvit eller kvit. 3. Man kan ikke gå UNDER bekken, du må gå OVER. 4. Det er du som kjører bussen. Derfor er navnet på bussjåføren det du heter.

Den siste påskenøtten hvor du kunne vinne fakevipper, var det ingen som svarte riktig. Det riktige svaret var 28 dager, men svarene som kom inn var 30, 27 og 29. De var veldig nærme det riktige svaret, så jeg har valgt å trekke en blant de som svarte. Og den jeg trakk ble Gina. Hvis du sender meg en mail (jennyjag@online.no) med adresse, postnummer og -sted, skal jeg sende deg fakevippene i posten. Gratulerer!

// Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits