Mr. Saxo Beat - Alexandra Stan

- Jenny ¢¾

Søndre Aas Gård

Hei!

I dag kommer onkel, tante, kusine, fetter og noen venner av mamma og pappa + barna deres på besøk. Eller, egentlig er de her nå. :) MEN, før de kom, dro jeg og Joakim på sykkeltur til Søndre Aas Gård. Vi gikk litt rundt og kikket, så på hestene, grisene, hønene, sauene, en katt og påfuglen. Jeg tok noen bilder (som dere ser under). Når vi begynte på hjemturen sjekket jeg klokka, og den viste 12:54! Mamma hadde sagt at vi skulle være hjemme til 13, for da kom gjestene. Så jeg og Joakim måtte sykle det forteste vi kunne hjemover, men når vi kom hjem, cirka kvart over 13, var ingen av gjestene kommet! Jeg og Joakim var kjempevarme, svette og slitne. Men hvis man ser lyst på det, så fikk vi jo tid til å slappe av litt før gjestene kom. :)Hva har du gjort hittil i dag? Liker du katter?

- Jenny ♥

On The Floor - Jennifer Lopez

- Jenny ¢¾

Coocies-, kjeks- og saft-salg

Heisann!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Malin. Hos henne solgte jeg, Malin og Maxine coocies, kjeks og saft. Vi sto på en snuplass i enden av veien hvor Malin og Maxine bor, så det var nok litt vanskelig for bilsjåfører å snu der. Vi tjente 81 kr, men mesteparten av kundene var egentlig oss selv, haha. De eneste andre som kjøpte noe var Rebbeca (en jente i gata - jeg husker ikke hva hun kjøpte), og en annen fremmed dame som kjøpte to coocies. Så det ble veldig mye kjeks, coocies og saft på oss. Forresten så kjøpte vi en hel 1,5 l-saft, og vi brukte bare (cirka) 1 dl av flaska!Det er Maxine på bildene.

Jeg og Malin løp en tur bort til togstasjonen i nærheten for å høre om det var noen som ville kjøpe kjeks eller saft, og på gangstien bort hørte vi en gresshoppe som var rett i nærheten. Når vi kikket inn på stråene i veikanten så vi plutselig en stor, grønn gresshoppe som satt og spilte på et blad! Det var kult skal jeg si deg! Jeg vt ikke om du ser gresshoppen uten min hjelp, men den er cirka midt på bildet. Jeg får ikke til å lage sånne piler på bilder, så dere blir nødt til å finne den uten en.Vet du hvordan man lager sånne piler? Har du sett en gresshoppe før? Liker du coocies?

- Jenny ♥

Fiskebensflette

Hei igjen!

For noen måneder siden lærte jeg meg å lage en såkalt fiskebensflette. Jeg er egentlig ikke sikker på om det heter bare Fiskeflette eller om det er Fiskebensflette - men ihvertfall lagde jeg en sånn flette på Rakel på torsdag. Jeg ble kjempefornøyd! Rakel har så fint og langt hår, så det var veldig morsomt å flette det.Liker du å flette hår? Kan du lage sånne fletter som de over?

- Jenny ♥

Hårklipp

Hei!

Vi har nesten nettopp kommet hjem fra hytta (- hvis man ser bort fra at vi har vært på kino). Vi dro på hytta på lørdag for å feire bursdagen til bestefar og Rakel, så overnattet vi til idag. I dag har tante Line klippet både meg, Rakel, Joakim og kusinen min, Marte. Jeg hadde egentlig mye slitte tupper, så tanten min måtte klippe ganske mye. Jeg vet ikke om du legger merke til forskjellen? (Jeg har ingen klare bilder fra før jeg klippet meg, men.)

Joakim har også klippet seg. Han hadde langt hår, helt ned til skuldrene - og nå har han klippet det helt kort! Han ble veldig andreledes, men det er sånne ting man venner seg til.


Et av forsøkene på å ta bilde av den nye hårklippen min ble litt misslykket. Haha ... Rakel ville vist være med på bilde hun også. <3
Forresten, til de som lurer, så så vi Biler 2 på kino.

Hva har du gjort i dag? Hvor ofte klipper du deg? Har du langt eller kort hår?

- Jenny ♥

I stallen

Heisann!

Jeg kom nesten nettopp hjem fra stallen. (Hvis man ser bort fra at jeg har spist middag. x]) Det var supergøy på rideleir! Liva var som vanlig helt gal - prøvde å sparke både meg og Charlotte. Jeg red Katla på tur. Hun var kjempeflink, og vi galopperte opp galopp-bakken. :D

Foresten så har jeg ikke nevnt at vi har ordnet med varmekabler og nytt gulv nede i hele kjelleretasjen. Det ser faktisk litt fint ut. Og det beste er at det går an å male rett på gulvet i steden for å legge et ordentlig gulv over!

Når var sist dere pusset opp? Liker dere hester?

- Jenny ♥

Rideleir


Bildet er uklart, ja. Slik går det med mobilbilder ...


Nå skal jeg opp i stallen på rideleir. Jeg legger ut innlegg om det senere. Snakkes ... <3

- Jenny ♥Oslotur

Hei igjen!

Jeg, mamma, pappa, Rakel og Joakim dro inn til Oslo for å spise på en indisk resturant som heter Jaipur. Jeg spiste en ganske sterk, men god middag - så jeg er fornøyd. :) Her er noen bilder jeg tok i resturanten:


Etter at vi hadde spist på resturanten dro vi for å se stedet hvor bomben hadde gått av og på alle blomstene folk har lagt ned utenfor domkirken og andre steder rundt i Oslo. Det var både veldig trist og fint. Trist fordi det var så mange som omkom, og fint fordi alle blomstene viser hvor mye kjærlighet og sorg mennesker kan føle. <3 :(


Har dere vært å sett/lagt ned blomster?

- Jenny ♥

Fôrhest

Hei!

I dag har egentlig vært en helt normal og kjedelig PC-dag.MEN; jeg skal få meg fôrhest! :D Jeg gleder meg supermye! Det er hesten til en tidligere ridelærer jeg har hatt, så jeg kjenner hesten litt fra før. Hun heter Oda og er en islandshest. Jeg gleder meg såå til å ri henne!

Jeg, mamma, pappa, Rakel og Joakim skal dra inn til Oslo for å spise på indisk resturant. Jeg poster et innlegg om det litt senere. Blogges ... <3

Har du noe kjæledyr? Hva er ditt favorittdyr?

- Jenny ♥

Frokostblanding

Heisann!

I går når jeg var hos Jeanine spiste hun en blanding av vaniljekesam, banan og havregryn. Jeg fikk smake litt, og det var utrooolig godt!! Jeg ba mamma om å kjøpe vaniljekesam med en gang jeg kom hjem. I dag har jeg spist trippelblandingen til lunsj. Supergodt! Jeg anbefaler det på det høyeste! Det som også er positivt med det, er at du får det fettet kroppen trenger - fra vaniljekesamen-, karbohydrater som er viktig byggeklosser for kroppen - fra havregrynen - og litt av den frukten og grønnsakene kroppen trenger hver dag.

Syntes du det ser godt ut? Har du smakt sånt før? Hva er din favorittfrokostblanding?

- Jenny ♥

Senteret

Hei!

I dag har jeg og Jeanine vært på senteret. Vi kjøpte en sløsh hver og så litt i butikker. På 'Be Young' falt jeg pladask for et par øredobber! De var altså bare helt skjønne! Det var også noen superfine kjoler der. Det er dumt at klærne og smykkene er for dyre til at jeg får kjøpe noe der.Jeg måtte bare ta bildet av denne supersøte, lille kjolen! <3


Hjemme hos Jeanine fikk jeg en nydelig sommergave! Et blått armbånd. Det er litt stramt rundt håndleddet mitt, men det blir sikkert løsere etter hvert som jeg bruker det.

Har dere en favorittbutikk - isåfall: hva heter den? Liker dere sløsh? Har dere tenkt til å gi noen sommergaver i år? Har dere fått noen sommergaver?

- Jenny ♥

Oppussing

Hallo!

Foreløpig ser ikke rommet mitt akkurat så fint ut ... Jeg har tatt noen bilder av hvordan rommet mit ser ut nå, og når det er ferdig oppusset skal jeg ta noen bilder til som jeg skal legge ut. Jeg gleder meg til å flytte inn i mitt eget rom igjen!


Dette bildet ble litt dårlig, men.


Nå skal jeg stikke en tur til Jeanine så vi kan finne på noe. Snakkes ... <3

Hvordan er ditt rom?

Hjemme fra hytta

Heisann! I dag kom vi hjem fra hytteferien! Deilig å komme hjem til egen seng og mindre mygg!


Siden vi skal pusse opp ned i kjelleren (hvor jeg og Rakel pleier å sove) må jeg og Rakel sove på rommet til Joakim ... :\

 Nå skal jeg se 'To på rømmen' sammen med Rakel og Joakim. Vi skal spise godteri også, klart. :)

Hva skal du i kveld?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits