goSupermodel

Heisann dere! I dag har jeg vasket fjellskoene mine som var helt gjørmete, lagt frem det jeg vil ha med på leirskole, hjulpet Rakel med å bake muffins, støvsugd gangen, kjøkkenet og stua, og ellers har jeg bare slappet av og sittet på PC'en. Jeg tror nesten at jeg er/holder på å bli forkjølet etter i går. Jeg løp rundt i den gjørmete skogen og spilte Frodo (fra Ringenes Herre) i flere timer. Men ja, ja, det var gøy så lenge det varte.

Jeg spiller et nettspill som heter goSupermoel. Som dere sikkert skjønner på navnet handler det om å være modell, men det inneholder mye fellesskap og samfunn også. Det er mange tusen fora man kan skrive i, og de er delt inn i forskjellige seksjoner. Det er mange forskjellige klubber man kan bli medlem i - noen har man det bae gøy i, med konkurranser og alt, mens i andre er det kanskje forksjellige temaer som er midtpunktet; hester, Harry Potter, Twilight, hunder, osv.

goSupermodel er egentlig et nettsamfunn for jenter, men gutter er også hjertelig velkomne så lenge de følger reglene vi har på nettsiden. Jenter som spiller spillet er selfølgelig også nødt til å overholde reglene.

Klikk på lenken http://no.gosupermodel.com/tscinv/2vigWwhIAEITJtoO og du kommer til siden. Sjekk litt rundt og gjerne lag en modell. Kanskje vi snakkes. Jeg heter Oliiven.

Har du hørt om spillet før? Spiller du goSupermodel?

- Jenny ♥

Nytt design

Nå skal jeg snart legge meg, men jeg må bare poste et siste innlegg for dere i dag.

Jeg har nettopp byttet design. Nå er bloggen lys grå-aktig med hvit tekst. Hva syntes dere? Ble det for lyst og vanskelig å lese? Som jeg har skrevet i innlegget før, så har jeg ikke header fordi jeg ikke har et ordentlig kamera. Nå er området der headeren skulle vært helt hvitt. Det skiller seg ganske mye ut, men vi får leve med det slik en stund.


Er så glad i dette bildet, men det er så klart fra Google...

- Jenny ♥

Header

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det eller bryr dere, men jeg har ikke header. Det er fordi jeg vil vente til jeg kjøper det aldeles supre kameraet mitt. Da kan jeg redigere, pynte og ta et ordentlig godt bilde som jeg kan bruke som header.


Bildet er fra Google...

Dere vil vel heller ha en kul/fin/tøff/søt og god header, enn en dårlig og ugjennomført en?

- Jenny ♥

Sorry

Jeg har ikke blogget så mye i det siste, vet. Beklager det, altså. Jeg skal bli flinkere etter hvert, men foreløpig har jeg bare mobilen å ta bilder med. Og mobilen har bare 3 megapiksler eller noe sånt, pluss at det tar jo litt tid å finne fram til "Kamera" i menyen også. Jeg sparer til et kamera som heter Panasonic Lumix DMC-FZ100 og det koster hele 3996 kr, så jeg blir nødt til å spare ganske lenge. Men heldigivs har jeg et lite knep; hvis jeg ikke har spart opp nok penger til jul, kan mormor ta ut det antall penger jeg mangler av banken (min). Da får jeg kjøpt kameraet før jul! Jeg gleder meg noe syykt!

Jeg har ingen nye bilder å dele med dere ettersom jeg er såpass lat og ikke gidder å ta bilde og overføre det til PCen (som jeg faktisk må gjøre via Bluetooth! noe så tungvindt!), får dere noen litt eldre bilder.

 
Haha, også det jordbæret som ikke smakte noe godt i det hele tatt!

Hvor ofte blogger du (hvis du blogger)? Hvor ofte syntes du en god blogger burde blogge?

- Jenny ♥

Muffins

Rakel ville ha med kake på ridninga, så hun lette og lette etter hvilken kake hun ville bake. Til slutt ga hun opp for hun fant ingen hun ville ha. Jeg lette og lette, og til slutt fant jeg en oppskrift til Påskemuffins i en skolebok fra i fjor. Vi fant frem ingredienser og lagde den.

Ingredienser:

- 100g smør

- 150g sukker

- 3 egg

- 150g hvetemel

- 1ts bakepulver

- 1/2dl appelsinjus eller melk (jeg brukte melk)

Gjør slik:

1. Rør smør og sukker hvitt. (Jeg tok på plastikkhansker og knadde det hvitt, og så rørte jeg litt til slutt. Det syntes jeg er best. Hvis ikke blir du nok sittende i flere timer.)

2. Rør inn ETT OG ETT. (Skriver dette med storebokstaver fordi jeg tok alle tre på en gang.)

3. Sikt inn hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med appelsinjus eller melk (i mitt tilfelle: melk). (Jeg skjønte ikke helt de "vekselvis"-greiene, så jeg tok bare å helte all melken i samtidig. Like greit det.)

4. Fyll muffinsformene 3/4 fulle ved hjelp av teskjeer. (Jeg brukte to stykker.)

5. Stek muffinsene i 175 grader på midterste rille i 20 minutter.

6. Avkjøl muffinsene på en rist. Det blir kjempefint - og kjempegodt - med litt melisglasur på toppen også!

> Melisglasur: 1ss kaldt vann til 1 1/2dl melis. >Sjokoladeglasur: Melisglasur + kakaopulver.

 


> Jenny

Ønskeliste

Ja, jeg har bursdag om et par uker, og jeg har selvsagt noen ting jeg ønsker meg. Tenkte jeg kunne dele de med dere.

- Kamera --> Panasonic Lumix DMC-FZ100

- Parfyme --> Britney Spears Midnight Fantasy

- Ridesko

Det er sikkert noen flere punkter, men akkurat nå kommer jeg ikke på flere.

Fikk ikke med noen bilder; det kom bare opp "ugyldig bilde" elns. Sjekker om det funker seinere.

Hva hadde du ønsket deg hvis du kunne få hva du ville?

- Jenny

Maler'n

Hei igjen!

Vi holder på å pusse opp nede i kjelleren, og i dag har jeg malt litt på rommet mitt. Jeg har tenkt det slik at det er en lys blågrå farge som grunnfarge og så en mørk blågrå farge i forksjellige rundinger. Gleder meg til å vise dere det ferdigmalte rommet - og ikke minst når det er helt ferdig, med både møbler og maling!

Maledressen er egentlig pappa sin, så den var ganske stor. Jeg måtte brette opp ermene.


Hvordan ser deres rom ut? Har dere tapet eller maling på veggen(e)?

- Jenny

Spindelvev

Heisann!

For noen dager siden, når jeg gikk til skolen så jeg noe kult og litt rart, men kjempepent. Nemlig spindelvev. Spindelvev er jo vanligvis nesten gjenomsiktig, men den morgenen var de fuktige. Og når spindelvev er fuktige blir de synlige, så da kom alle sammen til syne; de var over alt! Hvite nett både i gresset og mellom små pinner. På gjerder og oppi trærne. Jeg måtte bare ta bilder, og selfølgelig ville jeg jo at dere skulle få se dem også. Noen av de - egentlig alle så lenge man så nærme på de - så ut som kjempesmå perlekjeder. Det var så fint!Hvilket spindelvev syntes du var finest? Har du opplevd noe liknende?

- Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits