instagram

Hei hei.

Jeg kan ikke akkurat si at bloggingen min går oppover. Men du kan followe meg på Instagram: Jenjeger

Hva heter du på Intsagram?

blogging fra mobilen

Hei!

Nå sitter jeg å skriver på mobilen min. Jeg har nemlig lastet ned en app som gjør at jeg kan blogge (mye enklere enn før, og ikke den samme "mobilbloggingen") fra mobilen.

Det er ikke så mye som har skjedd i dag, men vi fikk til tilbake spansk-prøven på skolen og jeg fikk en 6'er!! Wiii! Ble superglad! :D

Jeg må også si at jeg ikke kan blogge like mye som før (okei - det har inne vært så mye blogging uansett heller men). Jeg har lyst til å bruke fritiden min på andre ting, og vi har en del lekser på skolen ;)

Valgte bare noen random bilder fra kameraalbumet ;D

ny mobil!!

God morgen!

I går når jeg skrudde på mobilen etter skolen, så funket den ikke. Det sto sånn "Inaktivt SIM-kort". Jeg prøvde å sende melding eller ringe, men det funket ikke. Jeg prøvde også å skru av og på mobilen, men det sto fortsatt det samme. Når jeg kom hjem spurte mamma om mobilen min funket - som om hun visste noe fra før? Og så sa jeg "ja". Da viste hun meg en liten, hvit pakke hvor det sto iPhone 4! :-D Hun sa: "Det er fordi denne er din!" Wiii, jeg er så glad! Jeg har ønsket meg det veldig lenge nå, og jeg begynte å bli litt lei av den gamle, ødelagte Sony og Ericsson mobilen, haha.

Hvordan mobil har du? Er du fornøyd med den, eller ønsker du deg en ny?

Klem, Jenny!

fotografering på skolen

Hei!

På torsdag var det fotografering på skolen. Vi tok klassebilde og tre portrettbilder. Jeg var så smart at jeg tok på meg joggebukse og en kjedelig, svart genser. Grunnen til antrekket var egentlig at jeg skulle på ridninga etter skolen, og jeg rekker ikke å skifte. Meen så var det jo fotografering ;-) På klassebildet ble jeg ikke noe fin (legger det ikke ut fordi det er ikke sikkert alle vil), men portrettbildene ble bedre.

// bildene har ikke veldig stor oppløsning, derfor er de litt småHva syns du om bildene? Har du hatt fotografering på skolen ennå?

Klem, Jenny!

tina og bettina the movie + outfit

Hola!

Nå skal jeg snart stikke ned til senteret med Malin og Ramiza. Vi skal se Tina og Bettina the movie kl 18:15. Gleder meg! :-) Mange som har sett den? Var den bra?
Merker at vinter'n snart er her. Jeg har allerede tatt frem både boblejakke og ugs (de er ikke ekte). // jakke - Cubus, fake ugs - vetikke

Klem, Jenny!

linkinger

Heisann!

Jeg sitter igjen med fem bloggadresser etter linkerunden den 3. september. Siden det ikke ble flere, linker jeg til alle. Hvis du vil bli linket til neste gang, så legg igjen bloggadressen din i dette innlegget :-) Jeg har ingen anelse om når "neste gang" blir, men dere får følge med.


http://permanentmarker.blogg.no/


http://gmbj.blogg.no/


http://hjerterogeventyr.blogg.no/


http://hildep.blogg.no/


http://marieskalstad.blogg.no/

Hva er bloggadressen din?

Klem, Jenny!

inspirasjon
//alle bilder fra weheartit

Tycks?

Klem, Jenny!

hos Hanne

Hallo!

Forkjølelsen har gått videre i fasen: nå har jeg vondt i halsen og har begynt å hoste også. Men nå skal jeg slutte å mase om det. Jeg sitter hos Hanne. Foreløpig gjør vi spansklekser etter å ha spist og gjort litt andre lekser, haha - flinke! :-D Faktisk har vi planer om å se Tina og Betina the movie når den kommer, det blir gøy.

(Beklager dårlig kvalitet på bildene men vi orket ikke å gå ut å ta bilder akkurat nå)

Skal du se Tina og Betina the movie?

Klem, Jenny og Hanne!

mouse scares cat

Heisann!

Det er ikke så mye å blogge om ettersom jeg er syk. I dag har jeg vært på skolen og biblioteket. Og nå sitter jeg hjemme med hodepine. Jaja, det er ikke så mye å gjøre med ... bare vente til feberen er borte.

Siden jeg ikke har noe å gjøre, så tenkte jeg å vise dere en lol video jeg og Julia fant på youtube her om dagen. Haha, jeg ler hver gang :-D

Hva syntes du om videoen?

Klem, Jenny!

linke din blogg

God morgen!

Jeg tenkte å ha en linkerunde. Hvis du vil bli linket til, så skriv ned bloggadressen din i kommentarfeltet. Muligheten for å melde på sin blogg, avsluttes til helgen. Intil da er det bare å skrive ned bloggadresser. Hvis det blir mange påmeldte, trekker jeg om hvem som blir linket (det blir rundt fem blogger, men det avhenger også av hvor mange som melder seg).


Bilder fra leirskolen. :-)


Hva er bloggadressen din?

Klem, Jenny!

host, host - jaah

Heisann!

Nå sitter jeg på rommet mitt etter å ha dusjet. Forresten så snufser jeg hvert tredje sekund eller noe sånt... Jeg har blitt skikkelig forkjølet, og det er så irriterende! Jeg har heldigvis ikke vondt i halsen, men jeg føler meg skikkelig tett i hodet (lol), hvis du skjønner? Det er egentlig veldig typisk meg; jeg blir alltid forskjølet om høsten og våren - det er det vel flere som kjenner seg igjen i?

Jeg var forresten og så Kon-TIki på kino i dag. Den var veldig bra! Det er bare 7 år som aldersgrense, men jeg syntes den burde være høyere. ;-)Har du vært syk denne sene sommeren/høsten?

Klem, Jenny!

må gjøre-video

Hei!

Her er må gjøre-videoen. Den ble litt lang (ca 11 min, eller noe sånt), men det er bare å se halve om gangen hvis du syntes det er for langt. Vi har ikke med å klemme fremmede folk, fordi ingen av de fremmede ville at vi skulle legge ut video av dem på nettet ;-) 

Hva syntes du om videoen? Burde jeg lage flere videoer - både med og uten andre?

Klem, Jenny!

tidlig morgen

Hei og god morgen!

Jeg sover aldri noe lenge når jeg natter hos noen eller noen natter hos meg, så nå våknet jeg for ca tre kvarter siden. Kommer nok ikke til å holde så lenge i kveld nå, haha. Jeg og Julia har spilt inn hele må gjøre-videoen. Holder på å redigere den nå. Gled dere! :-)Når våknet du i dag? Pleier du å sove lenge når du natter?

Klem, Jenny!

hos Julia

Hei hei!

Nå har jeg og Julia spilt inn halve delen av må gjøre-videoen. Det var veldig gøy selv om mange av tingene var sykt ekle å gjøre da, haha :-D Jeg regner med at videoen kommer i løpet av i morgen eller i overimorgen. Faktisk holder jeg på å redigere videoen nå, men det tok en hel halv time å laste opp alle videoene vi hadde tatt! Og nå (noen timer senere) fant jeg ut at det ikke funka -.- Men det blir video til slutt :-D

Jeg har fått helt dilla på denne sangen. Den er sykt god!

Hva har du gjort i dag?

Klem, Jenny!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits