day 5: topp tre sminkeprodukter

day 5: topp tre sminkeprodukter

Hei, hei!

Jeg bruker ikke veldig mye sminke til vanlig. Jeg har egentlig en del, men det er mye av det jeg ikke bruker daglig. Det går mest i maskara, for å si det sånn. Jeg har allikevel noen favorittprodukter. De kan du se under.

MASKARA
// fra Maybelline// denne er skikkelig bra! den klumper seg ikke og gir bra bøy på vippene. du kan også bruke den til å "fjerne" klumper fra en annen maskara, det funker bra på meg i hvertfall

FOUNDATION
// fra Maybelline

// jeg elsker denne fordi den har kost i tillegg som gjør at du slipper å kjøpe både kost og sminke, og den dekker bra! og den sitter veldig godt også. det er liksom ikke sånn at den begynner å renne hvis det regner ute.

LIP GLOS
// fra Lypsyl. denne lip glossen er veldig god! den er fra Lypsyl og funker akkurat som en lepomade i tillegg til at den gjør leppene dine "fyldigere". (den er ikke like rosa som på bildene)BRUKER DU NOEN AV DE SAMME PRODUKTENE?

day 4: min PC

day 4: min PC

Hallo!

Jeg fikk PC'en min til jul i fjor, så jeg har faktisk hatt den i snart ett år. For å si det sånn, så føles det ikke akkurat så kort ut. Det føles faktisk ut som om jeg har hatt den i flere år, heheh. Når sant skal sies, så sparer jeg til MacBook Pro 13 tommer. Jeg har ikke kommet så langt med sparingen, men det blir nok mer med tiden.

Nå har jeg en Asus-PC som jeg er ganske fornøyd med. Jeg får gjort alt det jeg vil på den, og den er passe stor. Jeg tenkte å gi den ett pluss og ett minus for å gjøre det mer oversiktelig. Den har veldig mange flere gode sider, men jeg skriver ikke ned alle nå.

minus - den har noen svarte streker oppe i venstre hjørne av skjermen. Det skjedde da en venninne av meg slo en håndgranat i skjermen (haha, høres veldig dramatisk ut). Selvfølgelig var det en gammel og brukt håndgranat, så den er ikke farlig lenger. (Dette var jo ikke noe som egentlig hører til PC'en som den er som vare, men det gjelder PC'en som jeg har).

pluss - den har utrolig bra batteribruk! Jeg bare digger dette med PC'en! Når den er fulladet, så kan jeg bruke den for fullt i ca. 5 timer før den lades igjen! Sinnsykt bra, altså!
// tastaturet ser mye mer støvete ut på bildet enn det er i virkeligheten pga. blitsen
HVORDAN PC HAR DU?

SPARER DU TIL NOE SPESSIELT?

day 3: topp tre (fire) klesplagg

day 3: topp tre (fire) klesplagg

Hei!

Som dere kanskje vet, så kjøpte jeg en del klær når jeg var i London. Det gjorde en del forskjell på mengden klær jeg har generelt, faktisk hadde jeg overraskende lite klær. Det var nesten sånn at venner som var på besøk kommenterte hvor lite klær jeg hadde, hahah. Men i hvertfall har jeg fått meg en del mer nå. ;)

Det var to klesplagg jeg ikke greide å velge mellom. Derfor tok jeg bare med begge, så det ble fire favoritter i stedet. De fire må være disse:


// genser fra H&M, elsker den! vet ikke pris siden mamma kjøpte den// hettegenser kjøpt på en nettbutikk: djtees.com (link), det er egentlig manneklær men jeg elsker den! vet ikke hva den kosta// joggebukse fra BikBok, den er sykt digg! bruker den til masse forskjellig, haha. tror den kosta 299kr eller noe sånt

// jeg har den i medium, det er ganske små størrelser

// bukse fra Forever21 i Oxford Street (London), det er kjempedeilig stoff og elsker å gå i den! tror den kosta 80kr


HVA SYNTES DU OM KLÆRNE?

HAR DU NOEN LIKE?

day 2: min blogg

day 2: min blogg

Heisann!

Tok litt tid å få postet dette innlegget, men nå er det ute!

Bloggen min miramis.blogg.no, opprettet jeg den 25. juli 2011. Når jeg tenker over det nå, så er den faktisk over 1 år gammel! Har visst glemt å feire, haha! ;P Jeg har nesten alltid skrevet om mye forskjellig på bloggen, bortsett fra en liten periode hvor jeg kun la ut bilder (mai-tiden 2012). Jeg har hatt mye - og da snakker vi mye - forskjellig design på bloggen. Når jeg blar bakover i arkivene, ser jeg store forskjeller. Både når det gjelder bloggingen og bildene. Bare se under.Jeg har hatt et par blogger før denne også, men de har jeg slettet. Min første blogg het hjennyh.blogg.no. Haha, husker den kjempegodt! Innmari kleint å se på bildene fra min første blogg nå, haha...


Uff! Haha, iiiiiinnmari kleint dette!

HAR DU NOEN GANG BLOGGET?

BLOGGER DU NÅ?

Oslo-tur

God morgen!

Da har jeg spist frokost, og nå må jeg bare skynde meg til bussholdeplassen. Der skal jeg møte Ramiza, Malin og Lisa, og vi skal inn til Oslo. Gleder meg masse, det blir kos! Jeg regner med å være hjemme i 17-tiden, så kommer day 2 av 20 days challenge da.

HVA SKAL DU I DAG?

day 1: topp tre sanger

day 1: topp tre sanger

Hei!

Jeg liker ofte å høre på radioen fordi der sender de mange forskjellige, bra sanger. Hvis jeg hører på Spotify, blir det bare de samme sangene om og om igjen. Til slutt blir man litt lei, selv om sangene er bra. Noen som kjenner seg igjen?

De tre sangene under, er egentlig bare de jeg hører mest på. Jeg kan nevne mange andre sanger som jeg syntes er minst like bra, men et problem er at tittlene på dem mangler - noe som gjør dem vanskelige å finne, heheh.

HVA SYNTES DU OM DISSE TRE SANGENE?

HVA HETER DINE FAVORITTSANGER?

20 days challenge

Hallo!

Jeg har bestemt meg for å ha en 20 days challange. Siden jeg har mye å gjøre egentlig nesten hele uka, så er det greit med noen dager challange. Jeg starter i morgen. ;-)

Day 1: Topp tre sanger.

Day 2: Min blogg.

Day 3: Topp tre klesplagg.

Day 4: Min PC.

Day 5: Topp tre sminkeprodukter.

Day 6: Mitt kamera.

Day 7: Topp tre bøker.

Day 8: Min mobil.

Day 9: Topp tre apper.

Day 10: Romvideo!

Day 11: Noe jeg gruer meg til.

Day 12: Mine parfymer.

Day 13: Noe jeg gleder meg til.

Day 14: Favorittsitat.

Day 15: Topp tre aktiviteter.

Day 16: Profilbildet mitt på Facebook.

Day 17: Favorittdag i uka.

Day 18: Noe jeg savner.

Day 19: Topp tre filmer.

Day 20: Fem irriterende ting-video!HVA SYNTES DU OM 20 DAYS CHALLENGE?

video: innkjøp fra London

Hei!

Her er videoen med alle innkjøpene fra jeg var i London forrige helg. (Sett på 720px HD ved hjelp av tannhjulet. Mye bedre kvalitet!)


vantene jeg kjøpte på Primark som jeg ikke finner igjen... :-\


HVA SYNTES DU OM VIDEOEN OG INNKJØPET?

HAR DU NOEN AV DE SAMME TINGENE?

06112012

Hola! (Còmo te llamas? - kødda...)

Jeg har gjort sykt mye lekser i dag. Deilig å bli ferdig nå, i hvertfall nesten. Til dere som lurer, så kommer innkjøpsvideoen fra London mest sannsynlig i morgen. Nå skal jeg bare ta kvelden etter å ha spist, dusja og lest litt. Jeg leser forresten en bok som heter "Den tause byen". Det er toeren i serien "Skyggejegerne", en superspennende bokserie! Anbefaler virkelig!Som dere kanskje skjønner på bloggingen, så er hverdagen min ganske travel. Hvis du har noen bloggtips, så gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg tar i mot alt som kan hjelpe meg! :-) Gjerne legg igjen en kommentar hvis jeg har gjort noe som du likte spessielt godt, da kan jeg gjøre det igjen! ♥

GLEDER DU DEG TIL INNKJØPSVIDEOEN?

HAR DU NOEN BLOGGTIPS? NOE DU ØNSKER MER AV?

arme riddere

Heisann!

I kveld lagde lillesøsteren og -broren min arme riddere. De tok et bilde som de sendte inn til NRKSuper, til en sånn bildekonkurranse. Arme riddere er skikkelig godt, men jeg skjønner ikke hvor navnet kommer fra? Arme riddere... Det hørtes ikke ut som et navn på en dessert i hvertfall, hahah. Et pluss for arme riddere, er at det ikke er en veldig usunn dessert (med mindre du bruker veeelidg mye sukker). De er tross alt laget av brød (grovbrød hvis du vil) som har ligget litt i rørte egg, litt salt og melk. Så steker du brødskivene etter at de har ligget litt i eggerøre-blandingen.

 

HAR DU SMAKT ARME RIDDERE?

fun facts

Hei!

Jeg syntes det er veldig gøy med morsomme og rare fakta som man ikke visste fra før. Jeg tenkte kanskje at dere også syntes det. Så fant jeg en del rare og morsomme fakta på noen kort fra et brettspill jeg har hjemme. Under er noen av de beste. Haha, veldig gøy!

> Ca. 40% av verdens kvinner har kastet en sko på en mann!

> Elvis tjener ca. 300 millioner kroner i året selv om han er død!> Omtrent 19 mllioner mennesker har bursdag på samme dag som deg!

> Hvis du tar med deg en maur opp i en skyskraper og kaster den ned, vil den ikke dø!

> Det mest lønnsomme produktet i de fleste matbutikker er plastposene vi pakker de kjøpte varene i!

> Fisker kan bli sjøsyke!


// weheartit

> Å kjøpe salt på butikken i dag koster nesten akkurat det samme som det gjorde for 100 år siden!

> Første gang et menneske brukte sjampo var på 1930-tallet!

> Det at vi er kilne er egentlig en forsvarsmekanisme mot edderkopper og andre insekter som kan krype på deg!

> Ca. 105 milliarder mennesker har levd på jorda totalt!


HVA SYNTES DU OM SÅNNE FAKTA?

before I die

Hei!

Hvis jeg tenker over det er det egentlig mye jeg har lyst til å gjøre før jeg dør. Jeg syntes det er morsomt med sånne innlegg fordi da får jeg litt oversikt. Under er noen få ting jeg har lyst til å gjøre.

 

HVA VIL DU GJØRE FØR DU DØR?

HVA SYNTES DU OM SÅNNE INNLEGG? VIL DU HA FLERE SÅNNE?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits