fotografering på skolen

Hei!

På torsdag var det fotografering på skolen. Vi tok klassebilde og tre portrettbilder. Jeg var så smart at jeg tok på meg joggebukse og en kjedelig, svart genser. Grunnen til antrekket var egentlig at jeg skulle på ridninga etter skolen, og jeg rekker ikke å skifte. Meen så var det jo fotografering ;-) På klassebildet ble jeg ikke noe fin (legger det ikke ut fordi det er ikke sikkert alle vil), men portrettbildene ble bedre.

// bildene har ikke veldig stor oppløsning, derfor er de litt småHva syns du om bildene? Har du hatt fotografering på skolen ennå?

Klem, Jenny!

peach
Canon EOS 600D ... 18-55mm

om meg

25. september 1999 kl. 10:00, var det et uvær å se gjennom vinduet i Oslo. Regnet pøste ned og skyer skygget for en sølvskimrende fullmåne. Fra et rom på sykehuset hørtes spedbarnsskrik og ei jente med lite, mørkt hår var født. Hun skrek, og lyden som kom ut hørtes ut som ei fløyte.

Denne jenta fikk navnet Jenny fremfor Elvira som også var blitt vurdert. Hun vokste og vokste og ble snart 1 år gammel. Da brakk Jenny beinet og gikk med gips en stund, men det gjorde ikke så mye ettersom hun uansett krabbet og ikke brukte beinet til å gå med.

Jenny startet på skolen i 1. klasse da hun var 5 år. Hun likte å lese og skrive, og så snart som i 4. klasse begynte hun å lese Harry Potter-bøkene sammen med faren sin. Dette ble en viktig del av livet hennes, og var med å utvikle denne delen som hun er i dag; ei jente som elsker å lese - både høyt og stille - og skrive både noveller og fortellinger.

I 5. klasse begynte hun å tenke mye på krig og fattigdom. En kveld satt hun å gråt i en hel time. Det var da hun bestemte seg for å bli fredsmegler. Jenny ville kjempe mot krig og urettferdighet i verden. Men hun hadde (og har fortsatt) et sterkt forhold til familie og venner, og en fredsmegler er mye ute og reiser - noe som gjør det vanskelig å holde familien og venner tett til seg...

Jenny likte seg godt på skolen, og kanskje aller mest å hjelpe andre. Hun skjønte etter hvert at hun i steden for å bli fredsmegler, ville bli lærer. På den måten får hun hjelpe, kjempe for rettferdigheten og beholde gode forhold på en gang!

Alt dette var med å forme den Jenny som lever i dag. Hun er 12 år gammel, vil fortsatt bli lærer og ønsker å hjelpe andre. Harry Potter har fortsatt en plass i livet hennes - sammen med mange andre bøker som Percy Jackson, Twilight, Dødslekene og Molly Moon - og et veldig høyt ønske som fyller hjertet hennes, er å kunne fly blant fuglene med egne vinger.

// Jenny

10 ting du ikke visste om meg

- Jeg spiser taco som en gris. Jeg er helt fæl til å spise taco i skjell - de knekker sammen og så detter mye av maten ut, og det resulterer i et veldig gris. Når kjøttet et stekt får den også en type kraft hvis jeg kan kalle det det, og den er mye av grunnen til griset også. Men hvis det er i lefser går det som regel greit.

- Jeg har gått på sirkusskole. For flere år siden (jeg tror jeg var 6-8 år gammel) gikk jeg på sirkusskole den siste uken av sommerferien. Jeg har aldri vært noe flink i turn eller vært noe særlig myk, så det endte med at jeg bare gikk dit to-tre dager av den ene uken.

- Jeg elsker Harry Potter. Noen ganger vet jeg det liksom ikke helt, men jeg elsker Harry Potter. Og jeg har lest eneren-fireren fem ganger, og femeren-sjueren fire ganger. Noe som er litt synd, er at jeg begynner å glemme noe av det jeg har lest.- Jeg hater karuseller. På Tusenfryd (en fornøyelsespark i mitt nærområde) tar jeg bare sånne små karuseller som Vikinskipet, Tømmerrenna og en sånn liten Dragekarusell for barn. Jeg har ikke tatt Thundercoaster, Lupen eller Japp Spaceshoot (hvis det er sånn det skrives, hehe), og jeg kunne ALDRI ha tenkt meg å ta Spinspider eller Speedmonster. Den skumleste karusellen jeg har tatt på Tusenfryd, var Huskene, haha - nå skjønner dere kanskje hva jeg mener.

- Jeg liker ikke å fly. Åh, jeg hater å fly når det er mye turbulens! Det er så ekkelt og humpete, uff, jeg bare liker det ikke i det hele tatt. Det har sikkert noe med at jeg ikke liker karuseller heller. Det er ganske greit å fly sånn ellers, selv om maten sjelden er noe å skryte av.

- Jeg har blogget på to andre blogger enn denne. Når jeg var sånn 8-9 år gammel blogget jeg også. Først på en blogg som jeg kalte hjennyh.blogg.no fordi jeg heter Jenny og fordi Hermine (fra Harry Potter) var mitt forbilde. Så blogget jeg på en blogg som het bella1108.blogg.no. Bloggen hadde det navnet fordi det var brukernavnet mitt på DENNE nettsiden den gangen.Mine første headere på hjennyh.blogg.no. Haha, husker de så godt!

- Jeg har ingen kjæledyr nå, men familien min har hatt flere før. Mine første kjæledyr (hvis man kan kalle de det), var mange frosker som vi hentet som egg fra en bekk, og som vi slapp ut i bekken igjen når de var blitt små frosker. Til slutt ble det ulovlig å gjøre det, så vi måtte slutte. Jeg har også hatt to Golfballfisker som het Snipp og Snapp, men som døde av et sår på siden av magen (eller noe sånt - husker ikke helt). De siste kjæledyrene jeg har hatt, var en rotte som het Lotte (haha, det rimte). Lillesøsteren min hadde også en annen rotte som het Lissi. Vi måtte selge rottene fordi vi til slutt fant ut at vi var for små for dem.

- Jeg kjørte tog for første gang alene når jeg var 7 år. Jeg husker det veldig godt, haha. Jeg skulle besøke kusinen min som bodde ca. en halv time med tog unna. Vi hadde avtalt å leke med Baby Born, så jeg hadde med meg masse ting. Mamma hadde laget en lapp til meg hvor hun hadde skrevet ned alle holdeplassene frem til dit jeg skulle av, pluss telefonnummeret til onkelen min.

- Jeg elsker å ta bilder av landskap og natur. For ca. et år siden fikk jeg sansen for fotografering. Jeg hadde ikke mitt eget kamera, så jeg lånte ofte andres. Mine favorittmotiver var da nærbilder av natur og landskap. Nå som jeg har kjøpt mitt eget speilreflekskamera, kan jeg ta bilder som jeg vil uten å måtte låne andres kamera. Og jeg har fortsatt sansen for den typen motiver som nevnt.

- Jeg tenker en del filosofisk. Det hender ofte at jeg ligger og tenker før jeg skal sove: "Hvorfor betyr det så mye hva jeg gjør og tenker? Mye av alt jeg sier og gjør, kan få store konsekvenser hvis jeg ikke sier og gjør det riktige. Hvorfor ser vi på mennesket og tenker at vi er fine, flinke og de beste? Når det eneste vi gjør er å ødelegge, spise og ta det vi vil. Det er vanskelig å ta inn, men sant."


Fra boka: Sofies Verden.

Visste du noe av dette fra før?

> Jenny

sminke til forestillingen

Hei!

I dag skal hele skolen holde jubileumsforestilling siden skolen vår fyller 90 år i år. Jeg skal ikke møte opp før kl. 16:00, men jeg har alikevel sminket meg ferdig. Mest fordi jeg kjeder meg, hehe. Siden vi skal danse Charlston må vi ha litt rød leppestift, og vi trenger litt rammer rundt øynene. Jeg brukte eos, leppestift, mørk øyenskygge, maskara og litt solpudder, og jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet.


Glemte bilde av maskaraen, men dere får isåfall se den på sminkevideoen (hvis dere vil ha det).

Det ble litt skygge på det øyet lengst til høyre, så det ser egentlig mer jevnt ut.

Vil dere at jeg skal lage sminkevideo av hvordan jeg sminket meg på bildet over?

> Jenny

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Oktober 2013 » Februar 2013

, Oppegård

Hei du! Jeg heter Jenny og er 14 (snart 15) år. Fritiden min går til ridning, foto, venner, lesing, skriving, lekser osv. Jeg er veldig glad i hester og jeg føler meg veldig komfortabel på hesteryggen. Jeg har alltid likt å skrive og ta bilder, og derfor hender det også at jeg skriver fortellinger på fritiden og tar en del bilder med mitt Canon EOS 600D. Ellers vil jeg si jeg er ei livsglad jente som elsker å spre optimisme og glade tanker. Denne bloggen vil for det meste handle om mine tanker og følelser. Gjerne legg meg til som venn! Jeg kan kontaktes via denne mail-adressen: jennyjag(at)online.no. Alle bildene som blir lagt ut på denne bloggen, er tatt av meg og er copyright - med mindre det står noe annet!

  Image and video hosting by TinyPic

  (01.07.2014)
  Hei og velkommen til min blogg ♥

  Jeg heter Jenny, er snart 15 år og har hatt denne bloggen siden juli 2011 - det begynner å bli en stund. I starten blogget jeg mye om hva jeg drev med; skoledagene, shopping-turene, overnattingene osv. Men nå jeg har bestemt meg for å blogge litt annerledes. Jeg har opplevd nye ting og fått et litt annet syn på livet. Fremover på denne bloggen får du høre om tankene mine; hva som foregår i hodet mitt når jeg føler at jeg har litt for mye på hjertet.

  Alle mine nye innlegg vil bli lagret i kategorien "Forandring fryder", så det er bare å trykke der hvis det er vanskelig å finne frem.

  Gjerne bli med og del dine tanker i kommentarfeltet! ♥


  + Les mer om endringen av bloggen.
  + "Forandring fryder" - alle mine nye innlegg.
  + Legg meg til som venn.


Kategorier

 • » Anbefalinger
 • » Before I die
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Challange
 • » Forandring fryder
 • » Fun facts
 • » Hjertesaker
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Inspirasjon
 • » Klær/hår/sminke
 • » Konkurranse
 • » Me, myself and I
 • » Musikk
 • » Nett
 • » Outfit
 • » Quotes
 • » Reise
 • » Samarbeid
 • » Spørsmålsrunde
 • » Ukens blogg
 • » Video
 • » Videoblogger


 • Arkiv

  Juli 2014 Oktober 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits